Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9230
Cod produs
40IHCT8F-IA
Out Of stock
Descriere
Brida cardan priza putere Case 9230 are grija de tractorul tau ca sa performeze cu adevarat! Alege aceasta componenta din oferta noastra cu toata increderea. Reprezinta recomandarea specialistilor cand vine vorba de asigurarea protectiei in timpul exploatarii utilajului a elementelor ce apartin sistemului de transmisie. Brida cruce cardan fixeaza foarte bine priza de putere a tractorului si este foarte rezistenta in timp datorita materialului folosit in fabricarea ei.

Inlocuirea din timp a pieselor pentru utilaje grele are un impact pozitiv asupra costurilor pe termen lung si in acelasi timp prelungeste viata utilajelor. Desfasurarea fara griji a unei activitati depinde si de modul in care tractorul performeaza. Pentru a fi in stare optima de functionare, alege un serviciu de mentenanta profesionist care sa se ocupe de problemele ce apar la echipament. ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie consultanta gratuita unde poti afla totul despre serviciile la care poti apela in cadrul companiei!

Brida cardan priza putere Case 9230 - ideala alegere pentru tractorul tau!

Brida este un accesoriu pe care il intalnesti absolut peste tot. Nu ai cum sa duci lipsa de el oriunde ai intoarce ochii. Iar utilitatea sa este incontestabila. De acest articol te folosesti pentru a prinde ceva, orice! Iar la utilaj ai de prins si de fixat zeci de elemente. Ea trebuie sa fie confectionata din material rezistent si capabil sa faca fata socurilor din timpul manevrelor efectuate cu echipamentul.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9230 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura