Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9270
Cod produs
7MRO9YZU-IA
Out Of stock
Descriere
Montarea unei bride cruce cardan aduce linistea exploatarii utilajului! Alege brida cardan priza putere Case 9270 din oferta noastra pentru ca are un pret exceptional, dar si o calitate superioara! Componenta este realizata din otel si prezinta eficienta maxima dupa montare. La fixarea sa, vei avea nevoie de suruburile potrivite si de atentie maxima cand o pozitionezi. Asigurandu-te ca montajul s-a facut corect, te poti increde din nou in performanta tractorului tau!

Inlocuirea pieselor pentru utilaje grele, precum tractoare, nu trebuie realizata cu intarzieri! Pentru evitarea unor probleme mult mai costisitoare, este important sa luam masuri din vreme. Ce presupune asta mai exact? Inlocuim piesele uzate cu unele noi, de calitate superioara. Nu montam noi daca nu ne pricepem si nici nu apelam la altii care au vagi cunostinte de mecanica. Service-urile autorizate sunt prima si singura optiune! Ne asiguram flota de un utilaje printr-un contract de mentenanta! Vino la noi pentru servicii de top!

Brida cardan priza putere Case 9270 - special creata pentru tractorul tau!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9270 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura