Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9330
Cod produs
UENI0H57-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan priza putere Case 9330 se foloseste la sistemul de transmisie. Este esential ca ea sa fie fabricata din material rezistent si sa fie prelucrata corespunzator. Din acest motiv, iti propunem componenta din oferta noastra pentru ca prezinta calitatile tehnice de care ai nevoie. Crucea cardanica se va amplasa la priza de putere a tractorului. Nu rata momentul sa o comanzi pentru echipamentul tau! Vei obtine cel mai bun pret de pe piata!

Fiecare componenta depinde de existenta si de functionarea corecta a altei componente. Asa functionam si noi, depindem unii de altii ca sa ducem la bun sfarsit o treaba. Ai nevoie de un furnizor de incredere de piese de schimb si servicii! Practic, de un partener! Acest partener de incredere poate fi ACN Piese Utilaje! Serviciile noastre vor face ca orice neplacere aparuta in functionarea utilajului sa fie de domeniul trecutului. Contacteaza-ne!

Cruce cardan priza putere Case 9330 - ofera calitate maxima!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Aceasta cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9330 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan priza putere Case 9330 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura