Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9210
Cod produs
XMZRGFKH-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan priza putere Case 9210 se gaseste disponibila intr-o oferta de pret extraordinar de buna! Iti recomandam o piesa special conceputa ca sa reziste pe termen lung, realizata dintr-un material rezistent si, in plus, la un pret avantajos. Unde crezi ca se monteaza? La priza de putere a tractorului. Ce vei obtine dupa? O functionare ireprosabila a sistemului de transmisie. Care va fi rezultatul final? O exploatare in siguranta a utilajului!

Prevenirea defectiunilor este un mod eficient de a creste performanta echipamentului! Evident, orice defectiune este pierdere de timp pentru tine. O intretinere regulata ajuta la prevenirea aparitiei unor astfel de evenimente. Daca doresti ca utilajul tau sa ruleze perfect, atunci alege sa colaborezi cu noi pentru a-l pune iarasi in functiune. Ia legatura cu noi si iti vom detalia serviciile ce iti pot aduce beneficii in desfasurarea activitatii pe care o practici.

Cruce cardan priza putere Case 9210 - solutia care-i convine si tractorului tau!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Aceasta cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9210 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan priza putere Case 9210 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura