Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9260
Cod produs
ACD8UB0X-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan priza putere Case 9260 te ajuta enorm sa mentii functionarea sistemului de transmisie al utilajului. Poti apela cu incredere la beneficiile acestei piese pentru ca este realizata in conformitate cu standardele de calitate si prezinta eficienta si fiabilitate. Vei monta tractorului crucea cardanica la priza de putere. Daca vrei ca utilajul tau sa aiba in componenta numai piese care ii vor permite sa ruleze la capacitatea lui maxima, atunci cumpara de pe site-ul nostru.

Contacteaza-ne in toate zilele lucratoare si orice problema tehnica apare la utilaj va fi pentru noi o provocare pe care avem cum sa o ducem la bun sfarsit. Iti vei da afacerea peste cap cu totul daca lasi lucrurile sa inainteze aiurea. Cel mai indicat mod de a ramane pe linia de plutire sau de creste simtitor productivitatea este de a contracta un serviciu de mentenanta. Afla despre cel pe care ti-l putem oferi noi!

Cruce cardan priza putere Case 9260 - tractorul va functiona perfect!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9260 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan priza putere Case 9260 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura