Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9310
Cod produs
0RW7BCT1-IA
Out Of stock
Descriere
Piesa propusa de noi este o cruce cardan priza putere Case 9310 de calitate superioara, fabricata din material rezistent. Permite o functionare adecvata a componentelor sistemului de transmisie si ajuta la mentinerea randamentului tractorului. Utilajului i se monteaza crucea cardanica la priza de putere. Pentru siguranta ta din timpul exploatarii utilajului, alege cu incredere aceasta componenta fiabila! Nu se lasa cu regrete, investitia aceasta chiar merita!

Iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru ca esti clientul nostru. Iti vom prezenta optiunile pe care le ai pentru a redobandi controlul asupra utilajului. Iar restul serviciilor ti le vom prezenta ca sa poti sa devii mult mai bun in ceea ce faci. ACN Piese Utilaje a dezvoltat un serviciu performant de mentenanta personalizata a echipamentelor grele! Incearca-l cu incredere! Echipa noastra este formata din experti si crede-ne ca nu exista avarie de care sa nu te scapam rapid!

Cruce cardan priza putere Case 9310 - si te asiguri ca ai un utilaj fiabil!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Cruce cardan priza putere pentru tractor Case 9310 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan priza putere Case 9310 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura