Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick CX105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX105
Cod produs
Z83FN9M7-IA
Out Of stock
Descriere
Nu te lasa pacalit de preturile mici ale pieselor vandute la colt de strada! Sfatul nostru este sa alegi doar componente de origine controlata! Ai certificat de garantie, standarde de calitate respectate si siguranta in timpul exploatarii utilajului. Acest rulment butuc tractor McCormick CX105 din imaginile alaturate are un brand puternic in spate! Carraro este cel care se ocupa de aceasta productie. Modelul de rulment rezultat este foarte eficient. Monteaza-l pe puntea din fata a tractorului!

Daca faci si un montaj profesionit, atunci rezultatele sunt garantate! Rulmentul va asigura functionarea grupului reductor si va diminua frictiunile aparute in timpul deplasarii. Acest lucru se datoreaza transferului optim al greutatii catre rotile tractorului. Cand utilajul tau asculta de comenzile tale, performanta sa va creste considerabil. Daca doresti sa verifici compatibilitatea cu utilajul pe care il detii sau ai nelamuriri cu privire la diverse probleme tehnice, contacteaza-ne! Ai asistenta tehnica gratuita mereu!

Rulment butuc tractor McCormick CX105 - ce zici si de un montaj profesionist?

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment butuc pentru tractor McCormick CX105 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment butuc tractor McCormick CX105 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura