Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C70
Cod produs
AUBXOL80-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem incantati sa-ti prezentam o piesa remarcabila! Acest rulment butuc tractor McCormick C70 este foarte bine realizat! Fara cusur si cu o atentie la fiecare detaliu. Carraro se ocupa de fabricarea acestui element ce ajuta la buna functionare a grupului reductor. Din momentul in care il montezi pe puntea din fata a utilajului, ai numai de castigat. Se diminueaza frictiunile ce apar in timpul deplasarii, iar transferul de greutate catre roti va fi optim. Nu amana aceasta inlocuire!

Scapa de pisele uzate care-ti fac probleme. Apeleaza mereu la calitatile tehnice pe care doar un reper original le detine. Specialistii in mecanica recomanda sa te ingrijesti de utilaj din timp. Iar daca tot alegi piese de calitate superioara, nu pierde din vedere calitatea montajului. Daca iti doresti ca un profesionist sa monteze piesa comandata, ne poti solicita acest lucru. Iti trimitem o echipa de mecanici la punctul de lucru si poti fi convins ca reparatia va fi una de durata.

Rulment butuc tractor McCormick C70 - rezistenta maxima in fata uzurii!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment butuc pentru tractor McCormick C70 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc pentru tractor McCormick C70 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura