Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick CX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX90
Cod produs
DWH1K9JS-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru ca joaca un rol esential in functionarea grupului reductor, te sfatuim sa alegi un rulment original atunci cand il schimbi pe cel uzat! Un rulment butuc tractor McCormick CX90 gasesti in oferta noastra si are un pret promotional. Cu productia sa se indeletniceste Carraro! Te-ai prins, renumitul brand care face piese de schimb excelente! De o astfel de ocazie se profita urgent! Rulmentul butuc este foarte eficient si are in compozitie un otel de buna calitate. Atentia la detalii il transforma intr-o piesa super-fiabila!

Montarea componentei se face pe puntea din fata a tractorului si asigura un transfer optim al greutatii catre roti. Diminuarea frictiunilor in timpul deplasarii vor aduce usurinta in manevrarea echipamentului. Alege piesa originala si bucura-te de beneficiile pe care compania noastra ti le-a pregatit. Iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta tehnica de fiecare data cand doresti sa afli mai multe despre utilajul pe care il detii sau despre componentele dorite.

Rulment butuc tractor McCormick CX90 - ideal in intretinerea utilajului tau!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment butuc pentru tractor McCormick CX90 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc tractor McCormick CX90 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura