Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick CX60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX60
Cod produs
WA9YDTOE-IA
Out Of stock
Descriere
Doar in depozitul nostru gasesti tone de piese de calitate superioara! Acest rulment butuc tractor McCormick CX60 reprezinta doar o piesa din noian, insa este exact ceea ce cauti. Nevoile clientilor nostri sunt lege pentru noi! Aducem in prim plan o piesa semnata de Carraro, un reper original de calitate. Componenta este esentiala in functionarea grupului reductor, iar asta ar trebui sa te convinga sa o achizitionezi. Ai nevoie de un rulment butuc care sa diminueze frictiunile din timpul deplasarii!

Cand il vei primi, adica in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, apuca-te de montaj. Increde-te doar in specialisti cand vine vorba de montaj, ar fi pacat sa distrugi o piesa originala fix la montaj. Un mecanic profesonist va sti ca trebuie montat pe puntea din fata a tractorului. Astfel, greutatea se va transfera optim catre rotile utilajului. Daca mai ai nevoie de ajutor si precizari suplimentare inainte de a comanda piesa, suna-ne! Iti acordam consultanta tehnica gratuita!

Rulment butuc tractor McCormick CX60 - prelucrat excelent!

Un rulment de roata este un set de bile de otel tinute impreuna intr-un inel metalic. In centrul rotilor, exista o bucata de metal goala, numita butuc. Rulmentii rotilor sunt fixati strans in interiorul acestui butuc si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Daca auzi zgomote ciudate ale rulmentilor la rulare, inseamna ca li se apropie sfarsitul. Cel mai des intalnit zgomot este cel asemanator cu frecarea a doua suprafete de metal cu asperitati.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Acest rulment butuc pentru tractor McCormick CX60 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc tractor McCormick CX60 pe care il doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura