Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick C60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C60
Cod produs
CU29N85I-IA
Out Of stock
Descriere
Incearca un rulment butuc tractor McCormick C60 de calitate superioara! Sesizezi diferentele imediat intre o componenta de colt de strada si una de origine. Oferta noastra are in prim plan un reper Carraro de exceptie! Calitatile sale tehnice sunt de necontestat. Cresti eficienta utilajului atunci cand frictiunile din timpul deplasarii se diminueaza. Rulmentul se monteaza pe puntea din fata a tractorului pentru a asigura functionarea grupului reductor. Transferul greutatii catre rotile utilajului se va efectua in mod optim.

O piesa originala sta la baza mentinerii performantei utilajului tau. Alege sa inlocuiesti piesele uzate cu reperele de calitate pe care le regasesti la noi in oferte. Avem grija sa iti prezentam mereu cele mai bune componente si mereu vei gasi cel mai bun pret! Astfel, iti va fi mult mai usor sa investesti in echipamentul tau! Nu uita ca la noi ai si consultanta tehnica gratuita. Cei mai tari experti iti stau la dispozitie si iti pot gasi solutii tehnice la avariile care apar la utilaje.

Rulment butuc tractor McCormick C60 - un reper original exceptional!

Un rulment defect va scoate zgomote mari in timp ce conducem utilajul, mai ales in momentul accelerarii. Daca directia care este mai slaba ca de obicei si utilajul trage intr-o parte, poate fi semnul unul rulment uzat. Rotirea anvelopelor in mod regulat poate ajuta la prevenirea uzurii - dar daca observi ca ai o uzura extrem de neuniforma, iti recomandam sa verifici rulmentii rotilor. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele alaturate, asadar ai face bine sa ai mare grija si sa-i schimbi la timp!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Rulment butuc pentru tractor McCormick C60 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Acest rulment butuc tractor McCormick C60 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura