Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick CX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX100
Cod produs
YKCXVBHT-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor McCormick CX100 - iti inlesneste deplasarea cu utilajul! Cum face treaba asta? Simplu, transfera o greutate optima catre rotile tractorului si diminueaza frictiunile aparute in timpul manevrarii! Sustine functionarea grupului reductor la parametrii optimi. Cum de reuseste sa faca totul si sa mai si reziste mult in timp? Pentru ca este un reper original, realizat in atelierele Carraro! Producatorul l-a inzestrat cu o serie de calitati tehnice remarcabile. Acestea vor ajuta tractorul sa fie mai performant.

Mereu ai de castigat cand alegi componente de origine, inlocuieste piesele uzate cu unele de calitate superioara. Acest rulment butuc se monteaza pe puntea din fata a tractorului si poti fi convins ca va urma o perioada lunga de maxima exploatare. Sa nu lasi sa treaca neobservat montajul. El trebuie facut la nivel profesionist pentru a pastra calitatile tehnice ale piesei. Te asteptam sa ceri o oferta! Consultantii nostri iti vor oferi si asistenta gratuita daca le soliciti.

Rulment butuc tractor McCormick CX100 - rezultate pozitive garantate!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Acest rulment butuc pentru tractor McCormick CX100 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc tractor McCormick CX100 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura