Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C50
Cod produs
Z71NO05B-IA
Out Of stock
Descriere
N-ai auzit cine a sosit la noi in depozit? E un rulment butuc tractor McCormick C50 original fabricat de Carraro! Da, si nu e de ici de colo sa faci rost de o piesa originala la un pret asa de bun ca cel din oferta pe care ti-am pregatit-o. Componenta este extrem de bine prelucrata dintr-un otel de calitate superioara. Ofera o functionare perfecta a grupului reductor, iar frictiunile din timpul deplasarii vor scadea. Apoi, greutatea va fi transferata in mod optim catre rotile tractorului imediat ce montezi rulmentul pe puntea din fata a utilajului.

Recomandarea specialistilor in utilaje grele este de a achizitiona piese de origine cand ai de facut inlocuiri la echipament. Vei fi sigur ca asiguri functionalitatea echipamentului la parametrii optimi. Cresterea performantei utilajelor tale este dependenta de grija pe care le-o acorzi. Noi avem grija sa iti punem la dispozitie cele mai bune componente. Asezonam totul cu servicii de calitate care sa te ajute sa ai utilaje de top pe care sa te poti baza in timpul desfasurarii activitatilor.

Rulment butuc tractor McCormick C50 - te scapa de neplaceri!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru tractor McCormick C50 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment butuc tractor McCormick C50 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura