Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick C90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C90
Cod produs
F806WXV1-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor McCormick C90 - pret exceptional! Alege sa cresti performanta utilajului cu o piesa de origine! Carraro semneaza acest reper si ne asigura ca este cel mai eficient element pe care te poti baza! Este prelucrat excelent. Otelul folosit in alcatuire este de calitate superioara, motiv pentru care, rezistenta este una dintre calitati. Pentru o inlocuire de durata, iti recomandam sa il montezi pe puntea din fata a tractorului. Ajuta la functionarea grupului reductor si scade frictiunile din timpul manevrarii echipamentului.

Anvelopele nu se vor mai uza cu asemenea rapiditate, caci transferul greutatii se va face in mod optim catre rotile tractorului. Prin alegerea unui reper original, iti asiguri vizite rarite la mecanic! Ai cele mai multe avantaje cand stii sa investesti in utilaj. Te ajutam cu multe sfaturi daca iei legatura cu asistentii nostri tehnici. Iti oferim consultanta gratuita, iar daca doresti si montarea piesei in mod profesionist, suna chiar acum! Iti trimitem un service mobil care sa te ajute cu interventiile necesare la echipament.

Rulment butuc tractor McCormick C90 - este prioritatea lui sa ai un utilaj functional!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru tractor McCormick C90 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc tractor McCormick C90 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura