Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor McCormick CX95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX95
Cod produs
2ACU6I01-IA
Out Of stock
Descriere
Rulmentul se uzeaza cu timpul si asta nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni. Dar daca vei alege unul original, timpul pana la urmatoarea inlocuire creste considerabil! Acesta este motivul pentru care specialistii recomanda acest rulment butuc tractor McCormick CX95 fabricat de Carraro! Reperul original este eficient si esential in functionarea grupului reductor. Fiind realizat din otel de buna calitate, elementul pe care il doresti este longeviv. Pretul propus de noi este competitiv, asadar, va fi o alegere usor de facut!

Printre avantajele pe care le ofera aceasta componenta se numara si transferul optim al greutatii catre rotile utilajului. Si face acest lucru cu succes pentru ca a fost acordata toata atentia asupra fiecarui aspect in timpul procesului de fabricatie. Iti putem oferi si mai multe detalii sau te putem ajuta cu stabilirea compatibilitatii cu utilajul daca nu esti sigur. Nu te costa nimic sa te informezi! Acceseaza serviciul gratuit de consultanta tehnica!

Rulment butuc tractor McCormick CX95 - piesa de schimb excelenta!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru tractor McCormick CX95 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc tractor McCormick CX95 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura