Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-107

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
J2XFSPRN-SC
Out Of stock
Descriere
Sa nu-ti inchipui ca un rulment butuc Dana Spicer 212-107 este o piesa oarecare. O bucatica circulara din otel cu niste corpuri mici si egale. Cum le zice… bile? Daca esti doar un cofetar orientat pe macarontz si torturi aniversare, ramai la opinia aceasta, caci oricum nu conteaza. Dar daca esti antreprenor la noi in domeniu, schimba-ti-o repede. Pentru ca atunci cand ai nevoie un rulment butuc, devine cea mai cautata piesa de pe pamant. Nimic din apartine structurii unui utilaj nu este lipsit de importanta. Si tot ce este important pentru un utilaj se afla deja la noi in depozit. Comanda acum, caci pe tine te asteapta.

Ziua e zi pentru ca e lumina. Noaptea e noapte pentru ca e intuneric. Sunt lucruri evidente cu defintii care nu mai trebuie demonstrate. La fel si cu rezolvarea unei probleme - are legatura directa cu timpul. Cu cat problema este mai mare cu atat timpul necesar pentru rezolvarea ei trebuie sa fie mai mic. Consultantii nostri stiu asta inca de la primul tau apel.  Ei iti vor prelua problema expusa ca si cum ar fi a lor. Sunt pregatiti pentru asta. Pentru ei nu exista presiunea timpului sau a clientului ci doar inca o oportunitate de a rezolva situatia. Intreg depozitul nostru este organizat astfel incat sa nu existe timpi morti. Noi suntem cei care iti fac din noapte zi.

Rulment butuc Dana Spicer 212-107 pentru orice eventualitate
De multe ori esti tentat sa treci cu vederea importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumurilor proaste, specific santierului sau campului, daca ai utilaj agricol. Nu e asa, masina aceea iti spune ceva. Fa-i imediat un check la sistemul de transmisie in integralitatea lui, vezi daca rulmentii nu s-au uzat, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate. Raspunsul vine doar cand te intrebi!

Timpul inseamna portofel
Iar informatia inseamna control si putere. Nu ajunge sa tragi la fiare daca iti tot cad in cap. Pana sa iti antrenezi muschii, antreneaza-ti si mintea, caci ai mare nevoie de ea. Apeleaza, asadar, la consultantii nostri, ori de cate ori ai lucruri de lamurit sau doresti sa afli detalii despre o piesa sau despre o problema legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de profesionisti iti va oferi toate informatiile. La zi si argumentate. Desigur, gratuit.  Suna-i oricand!

Garantie
Vechiul rulment butuc Dana Spicer 212-107 e boland? Scartaie din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem un rulment nou nout. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Cautam eficienta in toate aspectele activitatii noastre. Inclusiv in cel de expediere a produselor comandate. Care este una ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Iata-ne si la montaj. Ar fi fost culmea sa lipsim la “noaptea nuntii” dintre piesa de schimb si utilaj. Nu incerca sa faci in garajul de acasa ceea ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de clasa ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti, iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura