Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-107

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
4FIYCNHP-SC
Out Of stock
Descriere
Nu lua niciodata o decizie la primul impuls. Pune in balanta toate alternativele.  Cantareste bine si abia apoi alege sa cumperi. In mod cert vei alege acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-107 aflat la noi in depozit. Desigur, neinspirat, poti alege sa cumperi o “mana de bile” de la un speculant stradal, care te face din vorbe. Sau din talcioc, sau din targ. Raspunsul ti-l va da chiar utilajul tau care va spune pas cand te va vedea venind cu fieratania plina de murdarie si neunsa. Si ii va da eject. Utilajele grele au nevoie de respect. Asadar, ofera-i utilajului tau respect. Cumpara de la noi. Calitate superioara.

Ceea ce se intampla in viata de zi cu zi nu se potriveste mereu cu ce citesti pe facebook sau topaind pe tiktok. Asadar, ai sa vezi rar prin santier sau pe camp tineri tastand la Iphone cu o cafeluta de la “to go” langa micul joint, ultima fita. Din care mai trag din cand in cand. Sau domnisoare imbracate cat sa nu fie total dezbracate in fata unui videoproiector ciripind cum sta treaba rulmentii, cu uzura, cu ce inseamna structura functionala a transmisei in utilajele din industria grea. In aceste sectoare nici nu stii cine este antreprenorul si cine este angajatul. Acolo toti muncesc cot la cot cand situatia o cere. Acolo miroase a ulei vaselina si nu a Givenchy. Si se pune suflet. Acolo nu bat inimi ci duduie motoare. Ca sa stiti…

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-107 garantam calitatea lui!
Niciodata nu strica inca un sfat bun. E aur cand pica atunci cand ai nevoie de el. Cum spun specialistii, supraincarcarea rulmentilor poate sa-ti cauzeze mari probleme. Ea poate aparea si dintr-o nepotrivire intre rulment si aplicatie. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului. Stim totul despre piese. Si iti spunem si tie.

Consultanta noastra nu este doar gratuita, este si relevanta
Sa stii ca ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa iti ofere indrumare prin desisul defectiunilor tehnice. Au raspuns pentru orice intrebare a ta. Fie ca se refera la piesa in sine, la provenienta ei sau la cat de performanta este. Fie ca se refera la modalitatea de expediere. Sau chiar la posibilitatea recomandarii unui mecanic bun. Consultantii nostri au raspuns la orice intrebare. Pune-i la incercare.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-107 merita toata atentia si increderea ta deplina. E bun, e nou, nu va da batai de cap nici tie nici utilajului tau. Se livreaza alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Livrare prin curierat rapid 24h in toata Romania. Simplu ca buna ziua! Oricat de departe ai fi, noi ajungem si acolo.  Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Maine reiei si lucrul. Livram orice piesa in decurs de o zi lucratoare. Livrarea sau ridicarea produsului se fac in baza unei comenzi, pe care o poti efectua utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Daca te ingrijesti din timp si tratezi cu raspundere etapa, montajul devine cea mai mica problema. Noi ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru montaj dar si pentru alte lucrari, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori din judetul de la tine. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura