Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-223

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
GYD5W9S2-SC
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Dana Spicer 357-212-223 este un produs destinat unei bune functionari a transmisiei utilajului tau.  Practic acest articol faciliteaza o functionare silentioasa, sigura si optima, rezistand la uzura, la oxidare sau la presiunile extreme. Pe piata exista numeroase modele de rulmenti pentru transmisie, dar cel de la noi depaseste de departe asteptarile. Iti recomandam sa alegi intotdeauna produse originale, pentru ca ne dorim sa te bucuri ele. Apeleaza-ne si afla detalii despre oferta noastra.

Lenesul mai mult alearga, nu tot ce zboara se mananca si cine are utilaj greu nu il poate repara decat cu un rulment original, Dana Spicer, puternic, mobil si bine lubrifiat din depozit de la ACN. Toate proverbele au in morala lor adevaruri recunoscute si sunt imposibil de contrazis. Asculta intelepciunea lor si, cel putin in domeniul tehnic, pune mana pe telefon si comanda rulmentul de care ti-am vorbit. Il avem, este foarte bun, il avem ambalat, bine lubrifat si este pregatit sa iti ajute utilajul in munca. Te asteptam.

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-223 haine noi pentru utilajul tau
Conceptia inteligenta a rulmentului asigura o uzura redusa in interiorul sau. Componenta preia greutatea utilajului; piesa se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Iti recomandam sa schimbi rulmentii de butuc in pereche. Pentru o reparatie completa, iti recomandam sa inlocuiesti si simeringul de butuc.

Consultanta noastra gratuita intareste o relatie onesta de afaceri
Afacerea ta este splitata intr-o multime de parti si componente. Achizitia unui rulment de calitate este una dintre ele. Una importanta. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie sa fie schimbat la timp si cu un inlocuitor perfect, trebuie identificat, montat si exploatat astfel incant sa nu te lase fara bani in buzunar. Pentru asta ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia perfecta. Cu asta se ocupa departamentul nostru de consultanta tehnica. Vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-223 vine la intalnirea cu utilajul tau impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa iti face surpriza unui defect din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni, una care acopera orice astfel de defect. Iti asiguram suport pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Livrare
Gata, ai plasat comanda? Rulmentul solicitat va ajunge la tine, oriunde pe teritoriul Romaniei, in maxim 24 de ore de la primirea confirmarii. Poti deschide coletul la sosire, inainte de a achita rambursul, pentru a verifica daca ai primit produsul dorit. Just in case!  Daca preferi sa ridici produsul comandat de la sediul nostru, te asteptam pe la noi, foarte aproape de Bucuresti. Pentru orice detalii legate de speta, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a evita scoaterea prematura din uz a unei piese de schimb, orienteaza-te, pentru montaj, doar catre specialistii din domeniu. Acestia stiu de unde, ce cum si cand, astfel incat montajul sa fie doar o simpla operatiune de reset. In plus, ne poti contacta daca nu cunosti un astfel de specialist. Avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura