Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-72

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
OFUZL1SR-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 212-72 este de cea mai buna calitate. Cum sunt, de altfel, toate produsele pe care le aducem in depozit. In privinta ta, iti dam un sfat. Tine la utilajul tau si respecta-i cerintele. Exploateaza-l eficient, alimenteaza-l la timp, lubrifiaza-i componentele, asigura-i pauzele de care are nevoie. Si, cel mai mult, atunci cand vine vremea, inlocuieste-i piesele defecte cu unele originale.  Le gasesti intotdeauna la noi. Sau daca intamplator nu le avem, ti le aducem oricat de departe s-ar afla. Avem solutie la orice nevoie a utilajului tau.

Detinem la noi in depozit mii si mii de piese de schimb. Toate sunt pentru clientii nostri. Firesc, e ca si cum ai spune, benzina este pentru motor. Suntem partenerul de incredere care iti asigura necesarul de piese de schimb in competitia ta cu termenele de finalizare a lucrarilor. Ajunge sa suni si sa comanzi, iar piesa de schimb pleaca in secunda doi catre tine. Piata tehnica abunda de produse mecanice, de toate tipurile si pentru toate buzunarele, dar si de decizii nefericite sau neinspirate. Motiv pentru care ai nevoie de un partener stabil si de incredere. Ai nevoie de noi!

Rulment butuc Dana Spicer 212-72 un performer care nu se rateaza
Atunci cand primesti comanda pentru acest tip de rulment cineva in spatele ei are o mare nevoie. Fiecare piesa este la fel de importanta ca si utilajul in sine. Fara un rulment perfect lubrifiat utilajul te va lasa cand ti-e lumea mai draga . De aceea e necesar si un montaj facut de un specialist, mai ales ca necesita o presa speciala destinata montarii rulmetilor. Acesta va face o treaba buna, cu maini iscusite. In mod cert nu-l va lovi cu ciocanul.

Daca ai ajuns aici, problema e ca si rezolvata!
Nu este nicio indoiala ca esti un bun manager si un om cu un simt dezvoltat al datoriei. Se vede dupa cifre, nu trebuie sa spuna cineva. Iar asta se datoreaza si inspiratiei si calculelor tale corecte care implica si in parteneriat cu un furnizor puternic de piese de schimb. Un parteneriat cu ACN Piese Utilaje. Intotdeauna, la nevoie, stii foarte bine ce sa faci - apelezi la serviciul nostru de consultanta si impreuna cu angajatii smart de acolo alegi piesele compatibile. Schimbul de informatii este gratuit, iar un om de afaceri iscusit, nu scapa nici aceasta oportunitate!

Garantie
Increderea unui client fata de produsele noastre, nu se castiga cu vorbe ci doar cu fapte. In consecinta facem in asa fel incat la sosirea pachetului cu acest rulment butuc Dana Spicer 212-72 sa beneficiezi si de un certificat de garantie! Garantie ce este valabila timp de 6 luni special pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Daca te-ai ascunde undeva si ai putea sa asisti la o simpla zi de lucru de la noi din depozit ai spune ca te afli intr-un stup de albine. Aproape ca asa este datorita numarului imens de solicitari. Iti livram acest rulment in timp optim, in doar 24 de ore oriunde in tara. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, totul e ca si facut!

Montaj
Iar cand soseste timpul pentru montaj, fa din decizia ta un exemplu de moment de mare inspiratie, adica nu te apuca tu de operatiune ci cheama un mecanic. Ai incredere inca o data in recomandarile noastre si monteaza piesa intr-un atelier de specialitate si cu asistenta unui profesionist. Si totul ca merge exact cum ti-ai dorit, ca la carte.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura