Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-288

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ZMWFSRKH-SC
Out Of stock
Descriere
Am auzit ca ai nevoie de un rulment diferential punte Dana Spicer 111-288 Ne-a soptit un vanticel. Vanticelul acela care aude cand ai nevoie de o piesa de schimb pentru utilaj si nu stii pe unde sa o apuci. Ei bine, este in depozitul nostru. Este un produs original si pentru care nu e nevoie sa bati de doua ori la usa. Vei bate a doua oara, eventual, pentru un alt articol. Vei adauga, „sa fie le fel de buna ca patina aceea inferioara pe care am am luat-o data trecuta.”  Si, usor ca vanticelul soptitor, vei primi aceasta piesa de schimb. La fel buna ca prima. Suntem sensibili la nevoia utilajelor tale.

Suntem un depozit care se implineste zi de zi. Ne implinim, nu ne umflam. Sunt notiuni diferite si vizibile de la mare distanta. Precum oamenii care vin de la sala de sport si oameni care vin de la McDonald’s. Noi lucram sanatos. Suntem actori pe o piata care te obliga sa ai oameni foarte bine pregatiti. Ne informam permanent in legatura cu problemele care pot aparea in timpul exploatarii unui utilaj greu si facem in asa fel incat sa ne adaptam. Si, desigur, sa aducem pe rafturi cele mai bune piese, care sa asigure o durata lunga de functionare utilajului tau.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-288 iti pune sangele in miscare
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa de o importanta covarsitoare, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceeasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Te-am vazut, te-am placut…
… ce ramane de facut. Pai suna-ne, spune-ne care e problema si deja incepem sa lucram impreuna. Tragem impreuna la sarcina aceasta tehnica, deci trebuie sa fim solidari. Si nu solitari. De aceea, ne-am gandit la serviciul de consultanta gratuit pe care ti-l oferim. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde te-ai afla. Vei primi: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.  Jucam impreuna cu numarul 10 pe tricou.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii mai tarziu, este bine sa ai toate documentele in regula. Facturi, documente de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc.  Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un rulment diferential punte Dana Spicer 111-288 vine brat la brat cu toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Pentru etapa de dupa comanda aceastei piese, pasii sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, fie te rogi fierbinte cu privirile spre cer, merge oricum cand vorba sa lucrezi cu ACN. Rulmentul va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a te opri cateva minute la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti permite sa ai tot felul de sclipiri si initiative, insa functioneaza doar una - aceea de a alege doar un mecanic calificat, as in meserie. Orice alta varianta de duce din lac in put si te ineci in apa mica. Ia-ti un mecanic bun si vei dormi linistit.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura