Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
J6XC3WQ5-SC
Out Of stock
Descriere
Niciodata nu e prea tarziu sa iti indrepti atentia asupra acestui rulment diferential punte Dana Spicer 111-71 Este un produs extrem de fiabil, un model pentru familia lui de produse. Daca ar putea vorbi, fiecare rulment ar pune mana pe telefon si ar suna la “111-71” ca numai ca sa ii ceara sfatul. Este un soi de “come to daddy”, nu misca nimeni in front fara sa obtina acordul lui. Iar, daca esti prieten cu el, esti prieten cu toata gama. Vino la noi ca sa iti facem cunostina cu tot poporul.

Te-ai trezit intr-o situatie care iti face viata grea?  Sa stii ca toate au o rezolvare. Ti s-a pus pata pe cumatra de la apartamentul vecin? Invit-o la o cafea. Si grija ce faci daca nu vrea sa mai plece. Ti-a dat cafeaua in fiert? Nu-i nimic, o bei si asa, oricum dormi. Canta cucu-n Bucovina? Chill, e Grigore Lese la televizor, ai visat tu urat. Ti-a picat rulmentul diferential de la utilaj? Pai asta e simpla, zi merci. Pui mana pe telefon si suni la ACN. Consultanul care te preia, iti face imediat o evaluare a problemei, gaseste solutia si, la final, nu ramane decat sa comanzi piesa. Ba chiar si perechea ei. E cea care iti trebuie, e compatibila, ‘ai ca merge - reparam si ziua ta.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-71 pentru o functionare ca in filme
Atunci cand un rulment diferential se uzeaza, inlocuirea se face in pereche, astfel incat sa nu se produca jocuri. Rulmentul din imagine este potrivit pentru montarea in punte a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti. Desi este o piesa pe care nu o vedem in actiune fiind ascunsa in diferential, acest rulment este un element indispensabil deplasarii utilajului.

Ti-a batut recomandarea in geam
… in zori de zi luminoasa. Ea era despre rolul acestei piese si importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru inlocuirea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest rulment, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-71 nu vei plati niciodata pentru defectiuni care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest rulment oriunde este nevoie de el, in tara. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul acestui rulment, sau la montajul oricarei alte piese de schimb cumparate de la noi, nu ezita sa ne contactezi. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura