Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-148

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
NY0MGP1D-SC
Out Of stock
Descriere
Cauti demult un rulment diferential? Te uiti dupa unul nou, performant si cu certificare pe bune? Iata-l, este aici la noi in raft! Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-148 este ultimul racnet de pe piata! Producatorii ei sunt brand de talie mondiala - cand spui Dana Spicer, spui Usaim Bolt. Ei au investit in acest articol materiale speciale de o calitate exceptionale. Colegii nostri tehnicieni spun ca este un produs extrem de reusit, ce poate concura chiar cu originalul! Beneficiezi de toate atuurile achizitionand acest produs! Beneficiezi de calitatea ACN!

Secretul placerii cu care iti desfasori activitatea consta intr-un singur cuvant, iar acesta este excelenta. A sti cum sa faci ceva bine inseamna a te bucura de aceasta. Noi, gasca de la ACN, lucram zilnic cu acest sentiment si avem grija sa il impartim si cu clientii nostri. Bucuria muncii este molipsitoare daca si ceilalti cauta, in cariera lor, rezultatele corecte, cinstite si pentru care isi pun la bataie sufletul. Vorbim frumos, servim la timp, suntem atenti la solicitarile clientilor nostri, facem lucrurile buna sa se intample. Te asteptam oricand in bula noastra de oameni perfomanti si veseli.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-148 transforma miscarea in siguranta
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul.

Cine striga …
… primeste consultanta profesionista si complet gratuita. O facem din pasiune si nu pentru bani. Suntem pregatiti sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli in mijlocul unei defectiuni. Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta! Suna-ne oricand.

Garantie
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-148 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.


Livrare
Expedierea produselor noastre se face cu rapiditate si grija fata de urgenta ta. Am ales colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat rulmentul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce catun ai ajuns sa lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj reusit al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile legate de acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura