Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
P7YEUJDI-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand iti recomandam un rulment diferential punte Dana Spicer 111-135 suntem ultra-betonati cu argumente. Betonati si convinsi. Iar convingerea aceasta vine din orele petrecute cu studierea pietei, de analiza si evaluarea fiecarui produs care stim ca te-ar interesa. Ceea ce alegem noi coincide cu ce ai alege tu in locul nostru. Gandim la fel, iubim la fel, muncim la fel cum zis-a bine song-ul pop. Utilajul tau va rula silentios si sigur la locul lui de munca.

In lumea tehnica putine sunt lucrurile care sa faca diferenta dintre o marca de utilaj sau alta. Dar macar una, insa, face diferenta, modul in care sunt intretinute. Daca in materie de calitate important e brandul producatorului, iar aici nu prea gasesti cusururi, in ce priveste intretinerea utilajului tu esti cel care face diferenta. Daca tii la el, ii faci reviziile la timp, ii asculti “muzica”, ii verifici pulsul si starea de spirit. Daca nu, intr-o zi iti va spune in cel mai omenesc mod cu putinta, “ te pup, pa pa!” Nu vrei sa ajungi aici. Te sfatuim ca sa fie bine.

Cu un rulment diferential punte Dana Spicer 111-135 iei virajele in siguranta
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

Cere si ti se va recomanda
Ne poti apela pentru orice problema de natura tehnica a utilajelor tale, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Mogadishu, caci e foarte aproape.  Consultantii nostri nu sunt interesati de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa o preia si sa o rezolve. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata starea utilajului tau. La un pret carora multora li se pare imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului intamplator in care acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-135 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Produsul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate variantele in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi ca sa o ridici cu mainile tale. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest rulment in diferential, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura