Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-121

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
SQU8WA04-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un rulment diferential punte Dana Spicer 111-121 12601946 Oprim stirile pentru un anunt special! Il avem deja in depozit. In cantitati suficiente pentru un numar oricat de mare de solicitari. Detinem doar modele certificate si acceptate de piata, toate noi si cu o fiabilitate care nu lasa loc vreunei nemultumiri sau insatisfactii. Il poti solicita la orice ora, si il expediem la orice ora. Consultantii nostri iti vor furniza toate detaliile legate de caracteristicile produsului, de posibilitatile de montaj, de pret si garantie. Revenim la stiri, va rugam sa ne sunati.

Se spune ca pasiunea iti confera libertatea de a fi cine iti doresti. Iar acest lucru nu are nevoie de demonstratie, se intampla cu noi toti, in carierele noastre. La ACN ne dorim sa fim un depozit aprovizionat la standardul oricarui depozit din lumea dezvoltata. Sa facem toate activitatile noastre ireprosabil, sa nu facem loc delasarii, sa raspundem la solicitari fara greseala. Ne dorim sa fim mereu prima optiune. Sa fim pe agenda tuturor exemplul de best practice, reperul dupa care fiecare judeca ceilalti parteneri ai sai din sector. Si cum reusim toate acestea? Cu pasiune. Punem suflet in tot ce facem.

Cu un rulment diferential punte Dana Spicer 111-121 iei virajele in siguranta
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

Cere si ti se va recomanda
Ne poti apela pentru orice problema de natura tehnica a utilajelor tale, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Mogadishu, caci e foarte aproape.  Consultantii nostri nu sunt interesati de distante ci de problema. Sunt nerabdatori sa o preia si sa o rezolve. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata starea utilajului tau. La un pret carora multora li se pare imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului intamplator in care acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-121 pe care ti l-am trimis are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Produsul este original si vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate variantele in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi ca sa o ridici cu mainile tale. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest rulment in diferential, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de mecanici oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura