Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
TW3IUZD9-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te gandesti la un rulment diferential punte Dana Spicer 111-95 stim ca nu o faci indelung. Ce e un rulment? La tine in minte rimeaza cu patent. Sau poate latent. Si te poti juca asa pana cand utilajul tau incepe sa o ia razna exact din cauza unui rulment… care il face latent. Si parca nu mai ai chef de joaca. Nu desconsidera nicio o piesa din sistemul de transmisie al utilajului tau, caci te va pedepsi. Daca il suni pe consultantul nostru iti va spune cat de important e. Desigur, il va impacheta si-l va trimite. Nu latent, repejor!

Sta Vasile la o bere, are vreo 50 de ani, se uita in jur, casa sta sa cada, gradina e nesapata, copiii nu-l suna caci nici el nu prea s-a ingrijit de ei… isi da seama ca in viata lui e deja prea tarziu. Isi spune, “a zburat puiul cu ata”. E o vorba care reflecta bine si activitatea din business. Daca nu iti respecti utilajul, daca nu ii faci la timp: alimentarea, reviziile si reparatiile, s-ar putea sa ramai cu privirea goala, iar sufletul utilajului sa plece catre tarile calde. Asculta, asadar, sfaturile consilierilor nostri, recomandarile privind un plan de revizii sau de piese compatibile si de calitate. Ei stiu foarte bine sa lege ata si sa tina puiul pe langa curte.

Un rulment diferential punte Dana Spicer 111-95 sanatos inseamna un diferential sanatos
In general, diferentialul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care diferentialul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti diferential de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Cand o fi sa alegi, de la ACN sa culegi!
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in fibra musculara ci in inteligenta care o pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre o nemultumire legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate recomandari si asistenta. Toate acestea sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Batranul rulment diferential punte Dana Spicer 111-95 a facut buba? Scapa lubrifiant prin toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Tanar si puternic. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Vrem sa marim eficienta in toate etapele activitatii noastre. Inclusiv in cea legata de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Vei ajunge si la montajul acestui rulment. Inevitabil. Nu incerca sa faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montat corect, un rulment va extinde perioada de functionare a diferentialului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura