Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-116

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
LMZQBC67-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vorbesti cu specialistul nostru tehnic, nea Petrica morocanosul, primul lucru pe care il vei afla despre acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-103 este calitatea. Pana si pe el il face sa zambeasca un obiect bine construit, bine echilibrat, care nu lasa loc viciilor de conceptie sau de fabricatie. Iar daca este un produs bun pentru nea Petrica, atunci este bun si pentru clientii nostri. Garantat! Ei au utilaje puternice, mereu in lupta cu legile fizicii, nu le poti repara cu doua sarme innodate si un ciocan baros. In plus, acestea nu functioneaza cu piese reconditionate la vreun strung antic. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna!

Piata iti ofera o multime situatii neprevazute. Unele sunt surprinzatoare in bine. Altele, insa, nu. Se intampla ca furnizorii sa modifice lista lor de preturi sau de livrare, fara sa anunte, dintr-o data. Un domn deputat, la baza pierde vara, propune o lege care bulverseaza sectorul. Mai apare si cate un competitor nou care nu joaca fair play, vine cu preturi de dumping doar ca sa disturbe piata.  Preturile la materiile prime fac kaboom! Si multe altele, daca incepi o lista n-o mai termini. Dar noi suntem pregatiti. Si nu singuri, ci impreuna cu clientii nostri. Cand lucram impreuna nu ne invinge nimeni!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-116 face diferenta
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite, in caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Iar daca te-ai ratacit prin probleme…
…vino la noi! Pentru ca iti oferim un serviciu de consultanta gratuit. Ne dorim sa fim mai mult decat un furnizor, ne dorim sa fim partenerul tau pe termen lung. Contacteaza-ne cu toata increderea.  Colegii mei iti vor oferi: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detineti si interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem cu clientii nostri si la bine si la rau.

Garantie
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-116 va sosi impreuna cu certificatul sau de garantie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji daca piesa se dovedeste a fi nefunctionala din fabrica. Ai o garantie sigura timp de 6 luni care acopera acest tip de risc. Iti asiguram spatele pana cand utilajul lucreaza la capacitatea lui optima.

Livrare
Rulmentul de care ai nevoie va ajunge la tine in cel mai scurt timp.  Daca il comanzi astazi dimineata, maine este la tine. Transportul dureaza, asadar, doar 24 de ore. Nu trebuie sa platesti decat atunci cand ridici coletul cu piesa de catre curier si dupa ce faci o verfificare a continutului pachetului. Poti verifica si continutul inainte. Pentru orice alte detalii, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment, mai ales de interior, poate fi un proces sofisticat. Poate insemna sa desfaci in bucati diferentialul si sa-l compui la loc fara sa ramai cu piese pe dinafara. Pariu ca nu reusesc toti. Te sfatuim, asadar, sa nu faci tu asta. Apeleaza la un mecanic, ca sa eviti accidente nedorite mai tarziu.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura