Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
961QMKR8-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-248 nu se afla pe rafturile depozitului nostru din intamplare, sau ca s-a ratacit in drum spre vreun competitor, nu. Articolul a ajuns aici dintr-un motiv bine definit si anume acela de a fi un produs premium, executat din oteluri de inalta rezistenta ca sa deserveasca nevoile tehnice ale clientilor nostri extrem de selectivi. Stim ca nu este o mare placere de a tot tine utilajul in service, de aceea iti recomandam ca, atunci cand cumperi piese supuse actiunii motorului deci supuse uzurii, acestea trebuie sa fie de foarte buna calitate. Si vei vedea ca se va intalni mult mai rar cu mecanicul si mult mai des cu beneficiarul. Utilajul cu munca, tu cu banii. Nu rata oportunitatea!

Avem o multime uriasa de piese de schimb pentru utilaje. Daca intri la noi in depozit prima oara, primul lucru pe care il vei exclama va fi “wow”! cu multi de “o”.  Asa ca, atunci cand ai nevoie, este suficient sa ne dai de veste si rezolvam. Stim unde sa cautam, stim cum sa ambalam, stim cu cine sa iti trimitem produsul, stim si un mecanic, stim tot. Suntem adeptii operativitatii in privinta pieselor pe care le comercializam si in privinta serviciilor de informare pe care ti le oferim. Stim ca uneori ai nevoie de recomandari suplimentare, de aceea iti punem la dispozitie o consultanta profesionista, ca sa fii scutit de timp irosit. Suna-ne!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-248 da o noua dimensiune notiunii de calitate premium
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul.

Cine nu are batrani, sa ii cumpere
Iar cine nu are informatii despre rulmentii Dana Spicer sa ne caute. Fara indoiala ca exista viata pentru utilajele tale si dincolo de ACN, dar suntem aproape siguri ca nu e chiar atat de buna. Asadar, da-le increderea ta colegilor nostri din departamentul tehnic. Ei iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in mod gratuit. Iti vor recomanda, in plus, modelul de rulment compatibil cu modelul tau de utilaj, se vor ocupa de expedierea ei si, la nevoie, chiar si de montaj. Te asteptam bucurosi!

Garantie
Nici nu stii cum zboara timpul, asa repede trec si cele 6 luni de garantie pentru acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-248 Este suficient ca acest articol sa dezvaluie, sau nu, vreun viciu de fabricatie. Iar daca il are, nu-i nimic, piesa ajunge la tine insotita de un certificat de garantie. Il activezi, primesti o piesa noua, nu platesti nimic, utilajul e voinic. Garantia achizitiei facute este un lucru firesc la ACN. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Acest rulment va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Ca toate piesele pe care le comanzi de la noi, nu operam diferente de calitate si raspuns. Nu ar fi corect si profesionist. Asa ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Ori curier, ori vii la noi, e tot una. Important e ca am invins timpul.

Montaj
Consultantii nostri au pentru tine chiar si solutia optima pentru efectuarea montajului, nu trebuie sa ii intrebi de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios iti  pot trimite ei datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti calificati.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura