Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
62VYI8W5-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-215 a ajuns, dupa un drum lung, la noi. A traversat muntii, a strabatut tari si iata-l, in sfarsit, pe raft asteptand sa ajunga la clienti. Mai are doar doua halte pana la a intra in exploatare: expeditia si montajul. Sunt foarte importante si trebuie neaparat sa nu treci in viteza pe langa ele. Vino sa ridici rulmentul chiar de aici daca este o urgenta si, mai ales, nu il monta neglijent, caci e pacat. Contacteaza un mecanic bun si termina cu succes tot acest proces. Iar mai tarziu vei avea doar amintiri placute.

Ti-ai tras ultima fitza - o firma cu un nume care se termina cu “and co”. Tu esti singur dar suna funny asa, suna profi. Unii cred ca un nume excentric este suficient ca sa iti asigure succesul business. Spui doar cum te cheama si-ti si pica oportunitatile in cap. Doar ca viata precupeata iti doveste, insa, ca nu e chiar asa. Succesul nu pica din ceruri. Nu sare peste tot ca boabele de popcorn. Trebuie sa iti muncesti mult mintile ca sa ajungi la el. Trebuie sa implici sufletul si inteligenta. Sa evaluezi asteptarile clientilor, sa faci performanta asudand la locul de munca si nu in club pe Herastrau. Trebuie sa iti faci treaba cu abnegatie si nu te abati niciodata de la principii. Trebuie sa fii cu ACN!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-215 poarta in spate un munte de inventivitate
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Nu poti sa ii cunosti pe toti, ajunge sa ne cunosti pe noi
Uneori ai senzatia ca ai cunoscut prea multa lumea. Alteori ai senzatia ca ai cunoscut atata lume degeaba, nu te ajuta la nimic. De un lucru sa fii sigur, pentru business-ul tau e suficient sa ne cunosti pe noi. Pentru ca te ajuta. Serviciul nostru gratuit de consultanta are grija de nevoia ta de informatie. Trebuie doar sa ne faci atenti iar colegii nostri raspund imediat.  Iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului. Nu poti sa ii cunosti pe toti, ajunge sa ne cunosti pe noi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele legate de produsul comandat in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-215 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Aceasta coroana ajunge la locul tau de exploatare rapid si in siguranta. La noi piciorul sta intotdeauna apasat pe pedala de acceleratie, alta stare nu stim. Colaboram cu firme serioase de curierat care inteleg la fel ca noi urgenta. Plata o poti face la primire. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Castigam timp impreuna.

Montaj
Montajul este, fara indoiala, momentul acela cand rulmentul isi face aparitia in prima linie a sistemului diferential. Iar modul in care este efectuat afecteaza calitatea si perenitatea serviciului! De aceea, lasa mecanicul profesionist sa isi faca treaba si rezista tentatiei de a o face pe eroul tehnician, chiar daca la prima vedere totul pare la indemana. In ce priveste montajul unui rulment, nu e.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura