Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-58

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
HN5B261R-SC
Out Of stock
Descriere
Stim deja ca acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-58 aflat pe rafturi in depozitul nostru alaturi de miile lui de surate, se regaseste pe lista de achizitii urgente a multor dintre clientii nostri. Suntem renumiti ca desfacem doar rulmenti de mare calitate, fabricati din cele mai bune oteluri si care satisfac cele mai ridicate criterii de performanta. Unul din consultantii nostri iti va confirma expeditia cu toate celelalte informatii de care ai nevoie. La ACN consultanta nu costa nimic, este gratuita.

Daca esti cinefil s-ar putea sa nu gasesti interesante subiectele filmelor romanesti cu munca de pe santierele patriei, dar in mod cert vei descoperi camioanele si utilajele funny cu care se lucra pe atunci? Scene intregi de film in care ba se defectau masinile, ba greseau proiectul tehnic. Ba venea secretarul de la partid si spunea ca nu ii place si o luau de la capat. Cand nimic nu mergea desi toti spuneau ca treaba merge. Sunt fumoase ca amintiri, au un parfum deosebit dar ca model de business … niciodata. Am descoperit toate talcurile acelor filme, pentru ai ce sa inveti de la ele. Am vazut ce nu este bine si ne-am perfectionat. Noi suntem contemporani cu viitorul!

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-58 poate fi o idee buna
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment diferential nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o detriorare rapida al noului rulment.

Este bine sa fii deschis, sau…
… trag obloanele si plec sa ma reculeg intr-un cimitir de componente uzate. Nu este nevoie, domnule antreprenor. Consultantul nostru nu doar ca iti va recomanda tot ce ai nevoie ca sa iesi din impas, dar va face chiar mai mult. Iti va oferi solutia, iti va recomanda piesa care iti trebuie si iti va trimite si un mecanic. Costul acestei stralucite consultatii? Este zero. Hai, ridica obloanele, treaba e ca si rezolvata!

Garantie
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-58 este, de regula, o piesa de schimb rezistenta si fiabila avand in vedere faptul ca lucreaza intr-o microuzina a utilajului, dar suntem constienti ca nu exista produse perfecte. De la fabrica poate sosi vreunul cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Livrare
Daca  a venit ziua sa ai nevoie de acest rulment, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Vom initia imediat procesul de expediere a produsului, pentru ca stim ca e urgent. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. In maxim 24 de ore. Informatie suplimentara - rulmentii pot fi ridicati si personal de la sediul nostru de langa Bucuresti. Am spus “rulmentii”, pentru ca in acest tip de reparatie e bine sa schimbi perechea integral acolo unde este cazul.

Montaj
Montajul unui rulment diferential este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj si pe care multi s-ar putea sa o trateze superficial. Nu o face si tu.  De aceea, iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic cu experienta. O scapare minora iti poate aduce o problema majora.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura