Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
63JSWVI7-SC
Out Of stock
Descriere
Nimic nu mai e nou pe lume. Au inventat astia tot. Toate se reiau si se repeta, e modifica doar forma, relevante sunt doar upgrade-urile. Esenta a ramas si va ramane aceeasi. De aceea noi iti vom repeta mereu - alege pentru utilajul tau doar piese de cea mai buna calitate. Este singurul mod in care poti avea parte de rezultate reusite. Le vei gasi intotdeauna la noi in depozit. Avem orice, inclusiv acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-190 pe care ti-l punem imediat la dispozitie. Si nu uita - respecta-ti utilajul!

Daca ai un mecanic ca nea Petrica, ai deschisa o poarta stelara catre universul problemelor tehnice rezolvate. Nu exista ceva ce nea Petrica sa nu stie. E o comoara, e rapsodul atelierul nostru mecanic. Si are niste replici... Pune-i o data in brate piesa proasta si roaga-l sa o monteze. Parca il auzi „Da’ de unde ai luat piesa asta, sefu’, de la ajutoare? Vezi ca alea sunt pentru trotinete, ha ha”. Nu trebuie sa rosesti cand te ia la misto nea Petrica, asa e el. Ai incredere in el si treci peste ironie, iti va repara si greseala si utilajul. Si, inainte de orice, schimba abordarea. Nu trebuie decat sa pui mana pe telefon si sa ne suni. Iar nea Petrica nu va mai avea replica.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-190 da sens miscarii utilajului tau
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Practic intregul efort de miscare si inaintare al masinii trece prin “dispeceratul” acestui subansamblu.  Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

ACN este model!
Striga lumea dupa el. Dar aveti piesa aceea? Ce recomandare imi faceti, diferentialul meu a inceput sa cante! Eu vreau lubrifiant pentru rulmenti, caci pierd partida de curling, nu mai aluneca bine! Eu vreau pe nea Petrica! Nea Petrica sa vina acum! Eu vreau doar sa va salut, caci piesa aceea pe care am cumparat-o deunazi, a fost perfecta! E grea viata de consultant tehnic la ACN? Deloc, e doar un sir neintrerupt de momente frumoase, in care oamenii vin, cer si primesc. La slujba, preotul spune, la final, Doamne ajuta! Dar nu stii daca e posibil. La ACN, consultantul iti spune, la final, piesa asta ajuta! Si chiar ajuta.

Garantie
Cumparand acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-190 afla ca piesa vine insotita de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul e scris, nu spunem lucruri ca sa te impresionam inutil. Vei gasi, de altfel, certificatul in pachetul cu piesa. E valabil si chiar ajuta.

Livrare
Ai cautat o piesa de soi, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, rulmentul spre tine a plecat! N-am gasit alta rima! Dar am gasit serviciile de curierat, care iti livreaza deindt’. Nici nu te speli pe fata bine, curierul e la tine. Plata o faci la livrare si nici capul nu te doare. Poti verifica pachetul ca sa vezi ca e rulmentul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Cu tact.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a rulmentului mult dorit, fa gestul intelept de a te orienta spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci un gest de zgarcenie si te avanti pe teritoriul necunoscut al reparatiei de unul singur, risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult alearga, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura