Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T4VJ1D9S-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-185 sa se fisureze, sau sa fie prost lubrifiat si ramai cu utilajul in aer. Sistemul de transmisie cade si, odata cu el, toate functiile sale. Par-poc, par-poc, asta nu e treaba! Si iti cade si tie moralul. Cad si copiii pe capul tau care te trag de pulpana ca vor la mare. Cade si soacra-ta care te suna si iti spune ca n-are cine sa ii bata covoarele. Cad cam toate. Ai capul cat un diferential. Sfat - rezolva-le pe rand si nu te impacienta. Pentru ca noi avem rulmentul care iti trebuie. Este original si are cel mai bun pret. Noi iti rezolvam problema, tu suna la Mamaia. Mamaia de la mare si nu mamaia de la sotie!

In general, la noi in sector, nu e bine sa fii prins pe picior gresit. Nici de sateliti Starlinks care lasa dare pe cerul noptii, nici de sapca pe care ai gasit-o surprins in magazine, intre bidonul de Petromax si cutia cu rulmenti Dana Spicer. E sapca ta, cea pe care n-o mai gasesti de doua luni. La fel e si cu defectiunile. Vrei nu vrei te surprind uneori. Fi pregatit pentru toate! Iar cand vor aparea, tu nu trebuie decat sa iei decizia corecta. Ideea este buna si de aceea o impartasim cu tine. Ideile bune trebuie sa circule si, da, ele chiar trebuie sa te surprinda. Succesul tau este si succesul nostru.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-185 da sens miscarii utilajului tau
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Practic intregul efort de miscare si inaintare al masinii trece prin “dispeceratul” acestui subansamblu.  Astfel, daca rolul cutiei de viteze este acela de a transmite putere la roti, intr-un mod controlat, diferentialul ajuta in momentul virajelor, ca rotile sa aiba turatii diferite pentru ca masina sa se comporte normal.

ACN este model!
Striga lumea dupa el. Dar aveti piesa aceea? Ce recomandare imi faceti, diferentialul meu a inceput sa cante! Eu vreau lubrifiant pentru rulmenti, caci pierd partida de curling, nu mai aluneca bine! Eu vreau pe nea Petrica! Nea Petrica sa vina acum! Eu vreau doar sa va salut, caci piesa aceea pe care am cumparat-o deunazi, a fost perfecta! E grea viata de consultant tehnic la ACN? Deloc, e doar un sir neintrerupt de momente frumoase, in care oamenii vin, cer si primesc. La slujba, preotul spune, la final, Doamne ajuta! Dar nu stii daca e posibil. La ACN, consultantul iti spune, la final, piesa asta ajuta! Si chiar ajuta.

Garantie
Cumparand acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-185 afla ca piesa vine insotita de toate actele necesare. In plus, timp de 6 luni beneficiezi de o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Totul e scris, nu spunem lucruri ca sa te impresionam inutil. Vei gasi, de altfel, certificatul in pachetul cu piesa. E valabil si chiar ajuta.

Livrare
Ai cautat o piesa de soi, ne-ai gasit pe noi, ai vorbit, ai comandat, rulmentul spre tine a plecat! N-am gasit alta rima! Dar am gasit serviciile de curierat, care iti livreaza deindat’. Nici nu te speli pe fata bine, curierul e la tine. Plata o faci la livrare si nici capul nu te doare. Poti verifica pachetul ca sa vezi ca e rulmentul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Cu tact.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de o functionare indelungata a rulmentului mult dorit, fa gestul intelept de a te orienta spre un mecanic care sa iti asigure un montaj reusit. Daca faci un gest de zgarcenie si te avanti pe teritoriul necunoscut al reparatiei de unul singur, risti ca piesa sa se uzeze inainte de termen. Poate nu stiai, lenesul mai mult alearga, iar zgarcitul mai mult plateste.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura