Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-147

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
B6ODSJ0M-SC
Out Of stock
Descriere
La noi in sector, calitatea joaca un rol esential. Este la fel de importanta ca termenele de executie. Sau ca proiectele tehnice! Sau ca lucrarile agricole. Ca totul sa fie in regula, e important sa fii atent la amanunte, cum ar fi alegerea pieselor de schimb. Daca iti trebuie un rulment diferential punte Dana Spicer 111-147 si il cumperi de la noi, nu vei da gres. Foarte bine prelucrat, acest articol nu ar trebui sa lipseasca din structura diferentialului utilajului pe care il detii. Il avem permanent un stoc! Ai incredere pe calitatea lui si ofera cu ajutorul lui un nou suflu utilajului tau. Te vor urma si ceilalti!

Sus stele, jos stele, vai picioarele mele, ghici ghicitoarea mea. Cat iti bati capul cu raspunsul, afla de la noi ca suntem un depozit foarte bine aprovizionat, care iti ofera piese de schimb, scule, dispozitive si consumabile, de cea mai buna calitate, la preturi excelente si care include in pachetul de servicii: consultanta gratuita, expeditie rapida si, la cerere, serviciu mecanic pentru reparatii si montaj. Suntem tot ce ai tu nevoie si inca un pic. Iar raspunsul la ghicitoare este… zapada. :)

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-147 transforma miscarea in siguranta
Rulmentul diferential punte este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Pe langa acest rol de baza, diferentialul mai are si alte atributii precum: sa transforme miscarea longitudinala ce este transmisa de la cardan, in miscare transversala pentru roti; sa reduca turatia cardanului pentru a creste cuplul.

Cine striga …
… primeste consultanta profesionista si complet gratuita. O facem din pasiune si nu pentru bani. Suntem pregatiti sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli in mijlocul unei defectiuni. Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta! Suna-ne oricand.

Garantie
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-147 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre se face cu rapiditate si grija fata de urgenta ta. Am ales colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat rulmentul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce catun ai ajuns sa lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj reusit al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile legate de acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura