Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-84

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
AWRDB6GF-SC
Out Of stock
Descriere
Iata un sfat bun de la nea Petrica, omul nostru de baza - ai grija de utilajul tau. Sigur, ii mai cureti praful de pe bord si ii mai torni in rezervor niste apa, dar asta nu e suficient. Daca ti s-a pus pata de la atatea defectiuni si de atat de multi bani cheltuiti, nu mai sta pe ganduri, cauta-ne. Putem incepe cu acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-84 aflat deja la noi in depozit. Este absolut nou, este dintr-un material extrem de rezistent si foarte bine inchegat. Ai sa vezi, intreruperile devin tot mai rare, “dferentialu’ n-o mai ia pe aratura” cum ar spune nea Petrica.

Nu trebuie sa ai nicio jena sa constientizezi faptul ca nu te poti apara singur de defectiuni, intreruperi si de tot felul de alte pauze tehnice care intervin in exploatare. Aici, in sector, depinzi de starea tehnica a utilajelor si de productivitatea lor. Un vehicul defect este este ca si cum ai avea un carcel. Doare si nu te poti misca. Si ce mai doare! Nu ai nevoie astfel de “daruri” pentru ca te costa. Vino la noi sa discutam, si nu doar despre rulmenti, diferentiale, butuci ci si despre viitor. Despre riscurile care apar in exploatare si despre ce putem noi sa facem ca sa le acoperim cat mai bine. Si putem. Vino sa te convingi!

Un rulment diferential punte Dana Spicer 111-84 sanatos inseamna un diferential sanatos
In general, diferentialul este o piesa rezistenta care necesita periodic intretinere. Fiind un angrenaj inchis, protejat de exterior, are nevoie de atentie. Dar sunt cazuri in care diferentialul se poate strica de tot sau bloca. Acest lucru apare in general atunci cand nu mai are lubrifiere suficienta. Adica atunci cand a cedat o garnitura de la rulment sau capac si s-a scurs uleiul. Iata de ce este necesar o pereche de rulmenti diferential de calitate, bine lubrifiati si perfecti din punct de vedere constructiv.

Cand o fi sa alegi, de la ACN sa culegi!
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in fibra musculara ci in inteligenta care o pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre o nemultumire legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate recomandari si asistenta. Toate acestea sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Batranul rulment diferential punte Dana Spicer 111-84 a facut buba? Scapa lubrifiant prin toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Tanar si puternic. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Vrem sa marim eficienta in toate etapele activitatii noastre. Inclusiv in cea legata de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Vei ajunge si la montajul acestui rulment. Inevitabil. Nu incerca sa faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montat corect, un rulment va extinde perioada de functionare a diferentialului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura