Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BHIQJ5YA-SC
Out Of stock
Descriere
Toata lumea cere astazi calitate. Calitate la stiri, calitate la pantofi, calitate pana si la instrumentistul stradal. Caci nu oricine iti canta Oda Bucuriei la muzicuta. Si or mai fi. Prin multimea aceasta a lumii se afla desigur si beneficiarii tai. Ei pretind lucrari de calitate. Dar ca sa reusesti ai nevoie de utilaje de calitate. Iar cand acestea ajung la revizie sau reparatii, trebuie neaparat sa le faci cu piese de schimb de calitate. Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-68 aflat la noi in depozit este, desigur, de calitate. L-au cerut foarte multi si a functionat perfect. Cere-l si tu!

Suntem in permanenta consonanta cu evolutia pietei de piese de schimb, consumabile si unelte pentru utilajele industriale, agricole si de constructii. Este o piata extrem de flexibila. Se poate schimba si intr-o singura zi. Se poate schimba si inca inainte de a se schimba. Trebuie sa fii foarte atent. Poti fi luat pe nepregatite si daca ai fost orbit o secunda de flacara brichetei. Noi suntem implicati in tot acest proces, nu-l lasam sa ne depaseasca. De exemplu, daca tu ai un utilaj care are nevoie de un rulment Dana Spicer cu tot cu lubrifiant, sa stii ca ii avem in raft. Suna si te vei convinge.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-68 poate fi o idee buna
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat in miscarea sa. Folosirea unui singur rulment diferential nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri si implica o detriorare rapida al noului rulment.
.
Este bine sa fii deschis, sau…
… trag obloanele si plec sa ma reculeg intr-un cimitir de componente uzate. Nu este nevoie, domnule antreprenor. Consultantul nostru nu doar ca iti va recomanda tot ce ai nevoie ca sa iesi din impas, dar va face chiar mai mult. Iti va oferi solutia, iti va recomanda piesa care iti trebuie si iti va trimite si un mecanic. Costul acestei stralucite consultatii? Este zero. Hai, ridica obloanele, treaba e ca si rezolvata!

Garantie
Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-68 este, de regula, o piesa de schimb rezistenta si fiabila avand in vedere faptul ca lucreaza intr-o microuzina a utilajului, dar suntem constienti ca nu exista produse perfecte. De la fabrica poate sosi vreunul cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Livrare
Daca  a venit ziua sa ai nevoie de acest rulment, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Vom initia imediat procesul de expediere a produsului, pentru ca stim ca e urgent. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. In maxim 24 de ore. Informatie suplimentara - rulmentii pot fi ridicati si personal de la sediul nostru de langa Bucuresti. Am spus “rulmentii”, pentru ca in acest tip de reparatie e bine sa schimbi perechea integral acolo unde este cazul.

Montaj
Montajul unui rulment diferential este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj si pe care multi s-ar putea sa o trateze superficial. Nu o face si tu.  De aceea, iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui mecanic cu experienta. O scapare minora iti poate aduce o problema majora.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura