Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
4WNEP6D0-SC
Out Of stock
Descriere
Detinem permanent in rafturi acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-68 Si nu e o afirmatie fara sustinere, ci un fapt real, rezultatul unei munci asidue si inteligente. Ne-am straduit sa facem efortul de cautare, ne-am straduit sa intram in in portofoliul favorit de clienti al producatorului, ne-am straduit sa cream un flux de aprovizionare si desfacere astfel incat rulmentul acesta, ca si alte mii de piese de schimb, sa se afle permanent pe rafturi. Si ne-am straduit sa ti-l expediem in conditii perfecte de conservare. Ne-am straduit pentru tine.

Intalnirile cu clientii nostri sunt o permanenta sursa de imbogatire a cunostintelor si practicilor de care profitam, dincolo de placerea de a schimba amabilitati cu oameni care stiu ce vor de la viata. Aflam de la ei ca nu este intotdeauna usor sa iei o decizie si ca e nevoie sa ai curaj sa recunosti ca nu stii tot si ca trebuie sa soliciti ajutor de la specialisti, atunci cand esti depasit. Ei stiu foarte bine ca in sectoarele productive o decizie oricat de mica poate conduce la un final de contract excelent dar si la un esec rasunator. De aceea, ei nu ezita sa ne sune, sa intrebe, sa ceara recomandari in spetele mecanice si, la final, sa ia decizia cea mai buna. Colaborarea cu ACN se desfasoara intotdeauna sub semnul succesului.

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-68 asul din maneca!
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceeasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Consultanta gratuita de la un capat la altul
Avem ac de cojocul fiecarei defectiuni care apare la utilajele clientilor nostri. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, le oferim suport pentru a-i conduce spre cele mai bune decizii. Astfel, acestia beneficiaza gratuit de:
• o identificare corecta a problemei tehnice;
• o solutie personalizata in functie utilaj si tipul problemei tehnice;
• interventii la fata locului, prin intermediul mecanicilor nostri colaboratori;

Garantie
Ne dorim ca parteneriatul nostru sa acopere toata aria unui business de succes. De aceea, facem lucrurile posibile. Astfel, nu iti expediem acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-68 singur singurel in pachet, ci alaturi de perechea lui si de un certificat de garantie, care acopera riscul unor eventuale defectiuni din fabrica. Totul e in regula.

Livrare
Suntem usor de gasit! Mai greu gasesti umbrela de ploaie de deasupra capului si te intrebi iritat unde mama ei ai ratacit-o! Asadar, cum ce te-ai decis pentru acest rulment, cum il pregatim pentru livrare. Expeditia nu face pe drum mai mult de 24 de ore pana ajunge la tine. Platesti la primire si verifici inainte. Daca te afli prin zona, te asteptam la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un profesionist iti va executa montajul ca la carte si nu va incepe cu o pauza de masa. De la ce sa ti se faca foame? Rulmentul are insa nevoie de o fixare perfecta. Functionarea ireprosabila a utilajului tau depinde mult de aceasta etapa de final. Daca nu cunosti un mecanic, ok, cunoastem noi. Te va cauta in cateva minute.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura