Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
81WRKD2M-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-130 pe care il detinem in depozit este „de la mama lui”. Doar cu asemenea piese de schimb reusesti sa-ti indeplinesti obiectivele. Orice abatere de la calitate conduce la costuri neplanificate. Antreprenorii cred uneori ca o piesa de schimb fara certificat de conformitate poate face aceeasi figura precum una originala. Fals! Utilajul se defecteaza din nou, exact in acelasi loc. Nu e bine deloc. Hai cu noi. Suntem aici ca sa nu ti se intample asta.

Nu-ti sabota afacerea prin luarea unor decizii neinspirate. Concentreaza-te doar asupra achizitiei pieselor de schimb de calitate superioara atunci cand ai o reparative, caci de aici incepe totul. Noi credem ca o investitie facuta cu cap poate sa-ti asigure avansul afacereii la urmatorul nivel. Utilajele din dotare trebuie sa fie performante tot timpul si nu pe bucati. Pentru aceasta au nevoie de piese si componente de categoria celei pe care ti-o prezentam acum. E un produs Dana Spicer, asa ceva nu se uita!

Rulment diferential Dana Spicer 315-111-130 o mica incursiune prin fisa tehnica
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a acestora. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Oferim consultanta, ca sa reusesti in performanta
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Au solutii adecvate, indiferent de natura problemei tehnice. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilaje, indiferent de modele, categorii sau sectoarele pentru care presteaza. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac update cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie. Acest rulment diferential Dana Spicer 315-111-130 va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Ca sa fie bine.

Livrare
Suntem pregatiti ca intreg procesul de comanda a piesei dorite sa decurga fara greseala. Urmarim responsabili fiecare etapa, atenti la riscuri si situatiile imprevizibile ce pot aparea. Includem, desigur, si etapa expeditiei. O facem posibila cel mai iute cu putinta. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Platesti la primire. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asta e tot.

Montaj
Ai rulmentul, ai utilajul, ai lubrifiantul dar nu ai mecanicul? Nu e de joaca, domnule antreprenor. Si daca nu este, o facem noi sa devina astfel. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. Oriunde in tara. Toti cu maini pricepute. Tu doar spune-ne ca ai nevoie de unul si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va functiona din nou si totul va deveni o joaca asa cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura