Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator Mustang ME3703

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mustang ME3703
Cod produs
ZUSNHEOB-MC
Out Of stock
Descriere
La un singur apel distanta se afla aceasta rola inferioara excavator Mustang ME3703 de care ai nevoie. Mai concret, in depozitul ACN Piese Utilaje din Jilava. Nu te descuraja daca distanta dintre noi si punctul tau de lucru este mare, livrarea este mereu super rapida! Ai ajuns la o piesa de schimb premium, asa ca fiecare dintre produsele noastre. O piesa aftermarket care vine la un pret avantajos, perfect compatibila cu utilajul tau!

Ai ajuns exact unde trebuia, in locul in care masinariile cunosc performantele maxime! Iti punem la dispozitie o gama vasta de piese de schimb, cu siguranta gasim mereu una, oricare ar fi defectiunea ori modelul echipamentului. Initiaza un apel catre serviciul de consultanta tehnica! Numerele de telefon le gasesti pe site, iar consultantii nostri au nevoie numai de datele problemei pentru a identifica cele mai eficiente remedii.

Rola inferioara excavator Mustang ME3703 - super calitate!
Odata montata in partea de jos a senilei, aceasta rola incepe a isi exercita rolul, anume ia parte la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Preia greutatea masinariei, pe care o sustine si o distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Astfel, isi asuma un rol important in mobilitatea utilajului.

Alaturi de tine oricand, oriunde!
Echipa noastra este la un singur telefon distanta oricand intampini greutati, oriunde te-ai afla! Stim ca succesul se cunoaste numai de catre oamenii informati, de aceea venim la tine un un imens bagaj de cunostinte. Contacteaza-ne chiar acum la unul dintre numerele de telefon de pe site si bucura-te de consultanta tehnica gratuita!

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta rola inferioara pentru excavator Mustang ME3703 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge. Esti rapid pregatit iar de treaba!

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb! Apeleaza cu incredere la un mecanic experimentat. Iti recomandam chiar noi unul din judetul tau, va ajunge la tine numaidecat!

Specificatii tehnice

Diametru filet 12mm
Diametre 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura