Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator Mustang ME3503

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mustang ME3503
Cod produs
Q0GVHOAE-MC
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje este usor sa gasesti piesele de schimb de care au nevoie utilajele tale! Te ajuti de filtrele de cautare avansata sau ne apelezi. De un lucru poti fi sigur de la bun inceput, anume calitatea superioara a fiecarui produs in parte. O astfel de rola inferioara excavator Mustang ME3503 se afla mereu in depozitul nostru. Fabricata din materii prime rezistente, iti va servi mult timp de acum inainte masinaria.

Bazeaza-te pe noi si pe sfaturile pe care ti le oferim! Apeleaza-ne pentru a ne cere o oferta, iar tehnicienii nostri se asigura si de compatibilitatea componentelor! Adreseaza-le tot lor intrebarile ce nu iti dau pace, iar raspunsurile concrete si corecte nu vor intarzia sa apara! Alaturi de noi, este usor sa ai utilaje perfect functionale. Convinge-te singur!

Rola inferioara excavator Mustang ME3503 - bucura-te de un super raport calitate/pret!
In partea de jos a senilei urmeaza a fi montata aceasta rola. Odata fixata la locul potrivit, aceasta va lua partea la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Sustine cu brio greutatea masinariei, pe care o si distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Isi asuma, astfel, un rol important in mobilitatea echipamenului. Data fiind sarcina grea la care este supusa in mod permanent, este musai ca si piesa aleasa sa fie super rezistenta. Alege cu incredere aceasta varianta din oferta noastra!

Echipa ACN Piese Utilaje, echipa ta de experti!
Cat de usoare ar fi lucrurile daca ai avea mereu o echipa intreaga de specialisti pregatiti sa iti sara in ajutor? Tocmai ce ai gasit-o! Ai acces la numeroase servicii conexe, printre care si consultanta tehnica care este 100% gratuita. Te ajutam cu sfaturi, indrumari si remedii, oricat de inedite ar fi situatiile cu care te confrunti! Apeleaza-ne, fa-ti viata mai usoara!

Livrare
Afacerea ta nu poate fi pusa pe pauza, stim. Utilajele nu pot sta prea mult pe tusa. Tocmai de aceea, colaboram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Comanda astazi o rola inferioara pentru excavator Mustang ME3503 nou-nouta si va ajunge la tine tocmai maine!

Montaj
Nu te pacali singur atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale. Desi calitatea acestora este superioara, ele pot avea performante maxime doar cand sunt montate corespunzator! Apeleaza un mecanic priceput si scapa de o grija!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura