Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR25D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo ECR25D
Cod produs
4FK9OZM6-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul sa iti devina dintr-odata ineficient pe santier, este suficient ca una dintre componente sa se defecteze. Astfel de situatii le eviti prin mentenanta periodica si alegerea pieselor de schimb de calitate superioara la momentul potrivit. In depozitul nostru le gasesti mereu pe cele din urma. Prin multitudinea de produse se afla si aceasta rola inferioara excavator senile Volvo ECR25D la care ai ajuns. O componenta aftermarket, dar cu caracteristici premium, care garanteaza compatibilitate perfecta cu masinaria pe care o detii.

Pentru ca defectiunile sa nu te ia cu japca, intretine-ti echipamentele corespunzator! Informatii despre ingrijirea acestora gasesti in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Cere-le sfatul tehnicienilor nostri, iar ei te vor ajuta cu un plan personalizat de mentenanta! Iti oferim indrumari si sustinere nemarginita! Alaturi de noi, utilajele, bugetul si afacerea vor avea numai de castigat!

Rola inferioara excavator senile Volvo ECR25D - sustine buna functionare a utilajului!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo ECR25D potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura