Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC27D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC27D
Cod produs
F7C2YBTK-MC
Out Of stock
Descriere
Echipa ACN Piese Utilaje lucreaza cu spor zi de zi pentru a iti ofera cele mai bune servicii! In Jilava se gaseste depozitul nostru de piese de schimb pentru utilaje a caror caracteristica principala este calitatea superioara. Ai nevoie de o rola inferioara excavator senile Volvo EC27D noua? Cea gasita in oferta noastra este o piesa aftermarket perfect compatibila cu utilajul tau! Nu numai atat, dar da dovada si de o rezistenta nemaipomenita. Exact ceea ce cautai!

Din respect fata de clientii nostri, ofertele noastre vor fi mereu avantajoase si corecte. Apeleaza-ne pentru a primi mai multe detalii referitoare la aceasta, dar nu numai! Tehnicienii iti povestesc in detaliu si despre mentenanta de care are nevoie produsul comandat. Adreseaza-le orice intrebare tehnica, fiind sigur ca raspunsul corect il vei primi imediat! Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu consultanta tehnica gratuita si nu numai! Vei vedea cat de usor este sa ai masinarii performante la fel ca in prima zi!

Bucura-te de calitatea de exceptie cu o rola inferioara excavator senile Volvo EC27D nou-nouta!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC27D potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura