Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC35
Cod produs
ZBLQWU3G-MC
Out Of stock
Descriere
Stim, este frustrant. Te afli in mijlocul unei lucrari si ce sa vezi? Excavatorul nu mai coopereaza. Ce este de facut? Ce altceva decat o vizita pana la ACN Piese Utilaje? Nici macar aceea nu este necesara, un simplu apel este suficient pentru a gasi rezolvarile. Aceasta rola inferioara excavator senile Volvo EC35 ajunge la tine chiar maine, da-ne un semn! La fel ca toate produsele din depozitul nostru, este o piesa de calitate superioara. Sigur nu te dezamageste!

Nu mai astepta! Apeleaza-ne acum! Un consultant te va pune in tema referitor la oferta, dar si la montajul si mentenanta noilor componente. Daca domeniul tehnic iti ridica si alte intrebari, profita de ocazie! Raspunsurile ti le ofera rapid, eficient si 100% gratuit! Suntem pregatiti si atunci cand nevoile ti se dovedesc a fi mai complexe. La semnalul tau, echipa de mentenanta mobila a si plecat spre tine. Ajunge rapid, stai fara griji!

Rola inferioara excavator senile Volvo EC35 - pune-ti incredea in ea!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC35 potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura