Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC27C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC27C
Cod produs
K9GYXO1P-MC
Out Of stock
Descriere
Ti-ai trimis excavatorul pe santier cu mari asteptari si, cand colo, ce sa vezi?! Si-a gasit nasul! In domeniul agricol sau cel al constructiilor, fiecare minut conteaza, iar atunci cand masinariile iti sunt defecte, nu pierzi numai timp, cat si bani. Comanda astazi o rola inferioara excavator senile Volvo EC27C noua, iar maine vei avea o piesa de schimb de calitate superioara pe pres!

Grijile utilajelor sunt mai mici atunci cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje, o spunem cu mana pe inima! Atunci cand defectiunile sunt adresate de catre specialisti, eficacitatea creste exponential. Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite la sectiunea Contact si lasa in seama noastra aceste probleme! Acesta este locul in care ne ocupam de orice situatie tehnica delicata. Suntem siguri ca gasim rapid ac de cojocul lor!

Rola inferioara excavator senile Volvo EC27C - pion cheie in performante maxime!
Odata montata in partea de jos a senilei, aceasta rola incepe a isi exercita rolul, anume ia parte la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Preia greutatea masinariei, pe care o sustine si o distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Astfel, isi asuma un rol important in mobilitatea utilajului.

Alaturi de tine oricand, oriunde!
Echipa noastra este la un singur telefon distanta oricand intampini greutati, oriunde te-ai afla! Stim ca succesul se cunoaste numai de catre oamenii informati, de aceea venim la tine un un imens bagaj de cunostinte. Contacteaza-ne chiar acum la unul dintre numerele de telefon de pe site si bucura-te de consultanta tehnica gratuita!

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta rola inferioara pentru excavator Volvo EC27C catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge. Esti rapid pregatit iar de treaba!

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb! Apeleaza cu incredere la un mecanic experimentat. Iti recomandam chiar noi unul din judetul tau, va ajunge la tine numaidecat!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura