Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo 282

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo 282
Cod produs
JXDTAYS9-MC
Out Of stock
Descriere
Este inevitabil ca ingrijirea utilajelor sa iti ridice o serie de intrebari. Gresit ar fi daca nu ar face-o! Cand vine, insa, vorba de raspunsuri, pe acestea le gasesti ceva mai greu. Nu incerca sa le gasesti singur, nici nu le cauta din loc in loc! In domeniul agricol sau al constructiilor nu este timp de pierdut! Daca ai ajuns pana aici, cel mai probabil ai nevoie de o rola inferioara excavator senile Volvo 282 noua. Se ridica cu usurinta la performantele piesei originale, dar oferta ii este mult mai avantajoasa.

Nu lasa grijile sa iti incetoseze gandirea! Fii sigur ca echipa ACN Piese Utilaje te poate ajuta in orice situatie, oricat de dificila pare-a fi! Suntem alaturi de tine la fiecare pas! Ai inceput colaborarea cu noi, iar informatiile tehnice nu iti vor mai lipsi de acum! Te putem ajuta oricand, oriunde, oricare ar fi defectiunile cu care se confrunta masinariile tale. Apeleaza-ne, impreuna gasim cele mai eficiente solutii!

Rola inferioara excavator senile Volvo 282 - rezolva rapid problema performantelor!
Rolul jucat de aceasta rola este esential in buna functionare a masinariei. Contribuie activ in angrenarea senilei, dar si la mobilitatea utilajului. Sustine intreaga greutate a echipamentului, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Data fiind sarcina anevoioasa sub care este supusa constant, este important ca materialele folosite sa fie de maxima rezistenta.

Pleci la drum informat alaturi de ACN Piese Utilaje!
Este usor sa faci alegerile corecte pentru un demers ascendent al afacerii tale atunci cand detii toate informatiile necesare! Cunostintele tehnice nu au fost niciodata mai usor de accesat! Apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite in sectiunea Contact! Vei lega rapid legaturi cu consultantii nostri! Sunt oameni faini, degajati, iar bagajul de informatii le este vast din cale-afara. Ai acces gratuit la toate cunostintele lor oricand se iveste nevoia!

Livrare
Asa ca toate celelalte serviciile ale noastre, si livrarea este super calitativa! Comanda telefonic o rola inferioara pentru excavator senile Volvo 282 noua! Iti pretuim timpul, motiv pentru care nu dureaza mai mult de 24 de ore pentru ca piesele necesare sa ajunga la sediul tau!

Montaj
Piesele de schimb de calitate superioara pornesc pe drumul spre succes numai sustinute de un montaj corespunzator. Recomandam cu tarie sa ceri mereu ajutorul unui mecanic cu experienta! Daca nu stii inca unul, nu este bai! Reteaua noastra de colaboratori se intinde pe intreg teritorul tarii, va ajunge numaidecat unul la punctul tau de lucru!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura