Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC35D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC35D
Cod produs
1MWHF7B4-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru a iti castiga sau a-ti mentine locul printre antreprenorii de top, trebuie sa fii mereu la curent cu noutatile domeniului de activitate. Utilajele joaca un rol important in succesul afacerii tale. Ingrijeste-le cum se cuvine si asigura-le performante si eficacitate pentru o lunga perioada de timp! Piesele de schimb de calitate superioara sunt un must have, deci tocmai ai ajuns unde trebuia. Aceasta rola inferioara excavator senile Volvo EC35D este un produs premium, care vine cu garantia compatibilitatii, dar si a eficientelor indelungate.

Alege-l fara dubii! Pentru a te asigura ca ai ales componentele potrivite, cere indrumari din partea specialistilor nostri! Serviciul de consultanta tehnica este dedicat situatiilor de acest fel si nu numai. Numerele de telefon ale consultantilor nostri le gasesti in sectiunea Contact. Nu mai astepta, putem garanta ca iti vom fi de real ajutor! Nu oricum, in mod rapid, complet si 100% gratuit!

Rola inferioara excavator senile Volvo EC35D - calitate superioara la o super oferta!
Dupa cum ii spune si numele, aceasta rola isi gaseste locul in partea de jos a senilei. Joaca un rol important in angrenarea senilei si mobilitatea utilajului. Sustine greutatea acestuia din urma, distribuind-o uniform pe intreaga suprafata a senilei. Asigura astfel o buna mobilitate si o manevrare usoara.

Calitate superioara de la A, la Z!
Noi stim ca pentru tine, un antreprenor de succes, nu este suficient ca piesele de schimb sa fie de calitate premium. Ai aceleasi asteptari si din partea serviciilor. Avem mereu in vedere nevoile clientilor nostri si ne modelam serviciile in functie de acestea. Profita de consultanta tehnica gratuita! De acum, un specialist va fi langa tine la fiecare pas din drum, nu te lasam sa calci stramb! Apeleaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta rola inferioara pentru excavator senile Volvo EC35D potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi. Da, curierii nostri sunt super rapizi!

Montaj
Evita defectiunile majore nu numai prin alegerea pieselor de schimb de inalta calitate, dar si prin montarea corecta a acestora. Apeleaza la un specialist! Protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura