Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rola inferioara pentru excavator Mustang ME2503

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mustang ME2503
Cod produs
78G0UVXQ-MC
Out Of stock
Descriere
Fiecare componenta a utilajului tau merita o sa fie ingrijita asa cum se cuvine. Asta bine-nteles, daca si tu iti doresti performante maxime. Stim ca nu iti este tot una daca utilajele ti se duc sau nu pe apa sambetei, deci nu lasa defectiunile sa se adune. O rola inferioara excavator Mustang ME2503 este aliatul tau de nadejde. Da dovada de calitati exceptionale si de o buna rezistenta in fata uzurii.

Atunci cand colaborezi cu ACN Piese Utilaje, stii ca vei beneficia mereu de cel mai bun raport calitate/pret, dar si de servicii ireprosabile. Produsele comandate ajung la tine in 24 de ore, impreuna cu toate informatiile despre mentenanta corecta. Le primesti telefonic de la consultantii nostri. Profita de ocazie si adreseaza-le orice intrebare nu iti da pace, consultanta tehnica va fi mereu gratuita!

Rola inferioara excavator Mustang ME2503 - o alegere inspirata!
In partea de jos a senilei urmeaza a fi montata aceasta rola. Odata fixata la locul potrivit, aceasta va lua partea la angrenarea senilei, implicit in deplasarea utilajului. Sustine cu brio greutatea masinariei, pe care o si distribuie uniform pe intreaga suprafata a senilei. Isi asuma, astfel, un rol important in mobilitatea echipamenului. Data fiind sarcina grea la care este supusa in mod permanent, este musai ca si piesa aleasa sa fie super rezistenta. Alege cu incredere aceasta varianta din oferta noastra!

Echipa ACN Piese Utilaje, echipa ta de experti!
Cat de usoare ar fi lucrurile daca ai avea mereu o echipa intreaga de specialisti pregatiti sa iti sara in ajutor? Tocmai ce ai gasit-o! Ai acces la numeroase servicii conexe, printre care si consultanta tehnica care este 100% gratuita. Te ajutam cu sfaturi, indrumari si remedii, oricat de inedite ar fi situatiile cu care te confrunti! Apeleaza-ne, fa-ti viata mai usoara!

Livrare
Afacerea ta nu poate fi pusa pe pauza, stim. Utilajele nu pot sta prea mult pe tusa. Tocmai de aceea, colaboram numai cu cele mai rapide servicii de curierat. Comanda astazi o rola inferioara pentru excavator Mustang ME2503 nou-nouta si va ajunge la tine tocmai maine!

Montaj
Nu te pacali singur atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb pentru utilajele tale. Desi calitatea acestora este superioara, ele pot avea performante maxime doar cand sunt montate corespunzator! Apeleaza un mecanic priceput si scapa de o grija!

Specificatii tehnice

Diametru filet - 12mm
Diametre - 60/69/95/123mm
Lungime - 161mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura