Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 212-251

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2RLC4PEM-SC
Out Of stock
Descriere
Cum ar arata o zi de lucru fara sa faci nimic? Utilajul cazut prin curte, puzderie de sms-uri suparate de la beneficiar, contul de la banca gol. Crezi ca lucrurile se rezolva de la sine? Noi credem ca nu. Asa ca iesi din starea de letargie si concentreaza-te sa-ti procuri piese de schimb bune pentru utilajul tau. Astfel te vei asigura ca-i vei reda vigoarea, iar contului tau posibilitatea de a avea din nou incasari. Alege, asadar, acest rulment butuc Dana Spicer 212-251 pentru echipamentul tau si vei simti iar placerea de a face business.

Constructiile, agricultura si industria reprezinta domenii care stau la baza progresului economic. Nu poti vorbi despre dezvoltare, bunastare si chiar civilizatie fara aportul acestora. Merita, asadar, ca in aceste domenii atat de importante sa te implici si sa dai tot ce ai mai bun. Acest context este compatibil inclusiv cu piata pieselor de schimb, parte importanta a tuturor acestor ramuri, benzina functionarii lor. Facem parte din acest sistem, il servim cum putem noi mai bine. ACN - exemplu de bune practici in economia romaneasca!

Rulment butuc Dana Spicer 212-251 pentru un echipament fara defectiuni
Acest articol iti garanteaza o calitate maxima a functionarii utilajului tau, deoarece este un produs sub brand Dana Spicer. Rezistenta acestuia in timp este incontestabila si greu de atins de celelalte produse asemenea de pe piata. Daca nu vrei sa ai batai de cap sau surprize neplacute si neasteptate, asigura-te ca rulmentul este bine uns si etans. Altfel, costul acestuia nu-ti produce niciun disconfort fiind unul foarte bun.

Consultanta noastra e o invitatie la alianta
Afacerea ta este impartita intr-o multime de directii si locuri. Achizitia unei piese de schimb este unul dintre ele. Unul important. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, trebuie montat corect, trebuie identificat perfect si sa nu te lase cu bugetul golit. Pentru asta ai nevoie de informatii care sa te ajute sa iei decizia corecta. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica. Fa o incercare si vorbeste cu colegii nostri. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Garantie
Acest rulment Dana Spicer 212-251 cumparat de la noi, vine intotdeauna insotit de un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie. Acesta este valabil 6 luni. Daca evenimentul se intampla, primesti o alta piesa fara bani.

Livrare
Rulmentul este pregatit oricand sa ajunga la tine. Dupa plasarea comenzii, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire. Uneori, insa, poti fi prin apropiere. Tocmai din acest motiv, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu, la intrarea in Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul rulmentului reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu vrei sa versi sistarul cu lapte cand aproape e plin.  Pentru a evita surpriza asta neplacuta, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in curte, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura