Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
CQ5SXHFR-SC
Out Of stock
Descriere
Orice tunel are la capat o luminta si nu sunt basme. La capatul tunelului cu probleme pe care il strabati uneori, se afla o lumina stralucitoare. Este lumina ACN! Suntem farul care iti arata drumul spre rezolvarea tuturor problemelor - piesele de schimb de foarte buna calitate. Printre acestea se afla si acest rulment butuc Dana Spicer 112-355 care este pregatit sa ofere o noua viata transmisiei utilajului tau. Iti mai amintesti ce intuneric era? Poti sa uiti, de aici incolo mergi doar pe lumina!

Calitatea slaba a lucrarilor efectuate de utilajului tau poate fi cauzata de defectiunea unui ansambul. Ba chiar si o singura piesa defecta iti poate da peste cap toate planurile. Starea functionala optima a utilajului nu se stabileste cu un singur produs, ci cu mai multe. Mai exact, cu toate! Iti propunem sa incerci articolele oferite de depozitul nostru. Stim despre ce vorbim, avem recenzii extrem de favorabile, suntem locul 1 pe piata furnizorilor de astfel de repere. Mergi cu campionii ca sa devii si tu campion!

Rulment butuc Dana Spicer 112-355 un alt nume al solutiei salvatoare
Acest rulment butuc este conceput pentru exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea grupului reductor. Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Ajuta, de asemenea, la o functionare fara probleme a intregului sistem de transmisie si la un consum mai scazut de combustibil.

Zi de vara, pana-n seara…
…suntem aici calare pe situatie. Stai linistit. Colegii mei lucreaza deja la situatia ta. Fac un plan bun ca sa rezolve corect si la timp problema pe care le-ai expus-o. Ei vor alege piesa compatibila necesara schimbului si iti vor vorbi despre ea. Apoi iti vor recomanda un mod simplu si fiabil de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna metoda de expeditie cea mai convenabila. Pana seara totul e gata.

Garantie
Alaturi de noi esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest rulment butuc Dana Spicer 112-355 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Efectuam expeditia in conditii de siguranta a coletului. Pleaca tipla, ajunga tipla! Lucram cu cele mai bine servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment, nu este o mare filozofie dar implica mana de lucru pregatita si instrumentar specific. Adica nu prea te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Poate doar in cazul in care ai aceste competente. Daca nu, mai bine las-o balta! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura