Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 355-112-64

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
QPH60L7O-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge cu cautarile! Cat o s-o mai tii asa? Acest rulment butuc Dana Spicer 355-112-64 este chiar aici. Impreuna cu alte mii de piese de schimb. Faci un singur click si iti poate aparea intregul raft in fata ochilor. Iata-le! Sunt originale, sunt puternice, sunt performante si fara ifose de pret. Datorita materialelor din care au fost concepute, fiabilitatea pieselor noastre de schimb va fi peste asteptarile tale. Ofera-i utilajului doar ceea ce este mai bun, iar acesta iti va intoarce cu ce are mai bun - rezultate maxime!

In sectoarele productive totul se invarte in jurul unei singure caracteristici - calitatea! De la cele mai marunte, pana la cele masive si complexe, piesele noastre de schimb provin doar de la producatori care isi asociaza numele cu calitatea maxima. De aceea, produsele lor sunt ireprosabile indiferent din ce punct de vedere ai privi. Utilajul tau va fi puternic intarit prin actiunea acestora. Nu face niciodata rabat de la calitate si cumpara doar ce e bun pentru utilajul tau.

Rulment butuc Dana Spicer 355-112-64 confera siguranta si precizie utilajului tau
Atunci cand intervine o defectiune in zona rotilor, apar concomitent probleme cu deplasarea utilajului tau. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, e posibil ca tu sa vrei sa o iei dreapta si utilajul scump s-o ia stanga. Este binevenita o interventie cat mai urgenta pentru a schimba rulmentul defect, pentru a nu afecta functionarea celorlalte piese ale sistemului de transmisie.

Ursul trage la miere si antreprenorul la ACN
Incearca sa nu iti parasesti imediat utilajul dupa ce s-a incheiat ziua de lucru. Mai invarte-te pe langa el, mai arunca-i o privire, mai fa-i o scurta verificare. Vezi daca a ramas la aceiasi parametri ca la inceputul zilei. Iar daca iti sare in ochi ceva nefiresc, nu astepta sa treaca de la sine - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le sfatul! Ei iti vor arata toti pasii pentru remedia pe loc neclaritatile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 355-112-64 vine insotit de toate actele necesare inclusiv cu un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre, indiferent de marime sau complexitate, se face in conditii de siguranta si cu rapiditate. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, ca sa nu apara surprize neplacute. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta il livreaza in maxim de 24 de ore. Nu conteaza cat de departe se afla punctul de lucru.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori iti vor executa montajul la timp. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile. Un mecanic bun inseamna un utilaj bun.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura