Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 302-112-355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
DSKN352I-SC
Out Of stock
Descriere
De cate ori pleci din depozit de la noi cu bratele pline de componente pentru reparatia si intretinerea utilajului tau, nu uita sa cumperi si un rulment butuc Dana Spicer 302-112-355 Fara acesta ramai cu utilajul desfacut pe bancul de lucru daca te iei dupa vreun mecanic doar cu numele care te va indemna sa incerci cu o piesa de la reconditionari, cum a facut el al altcineva. Deschide-te fara rezerve la tot ce-ti ofera ingineria moderna, creatoare de piese de schimb pentru sistemele de transmisie si nu numai si iti va fi bine. Din ce in ce mai bine. De la ACN!

Colaborarea cu noi nu poate fi decat una calda, bazata pe respect, operativitate si profesionalism. Am dovedit-o de atatea ori, prin actiunile noastre, prin timpii nostri de raspuns, gata sa iti oferim o recomandare, atunci cand simti ca devine necesar. Poti beneficia oricand de suportul nostru teoretic si practic. Tot ce trebuie sa faci e sa ne faci atenti. Ne poti scrie pe site, ne poti contacta telefonic sau ne poti vizita personal la sediu. Suntem pregatiti sa te preluam!

Rulment butuc Dana Spicer 302-112-355 este un articol fiabil si compatibil cu utilajul tau
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Modul in care a fost construit, insa, asigura o frecare redusa, ceea ce promite o functionare indelungata. Desigur, trebuie sa-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare si atunci n-ai de ce te plangi. Nici macar de consumul de combustibil, pentru ca acesta este redus considerabil.

Unul de la noi face cat doi!
Este bine ca ai deprinderea de a face singur unele lucruri legate de partea mecanica a activitatii tale. Castigi timp, economiesti bani, etc. Insa, nu ai cum sa cunosti tot. Sunt lucruri care te depasesc. Nu trebuie sa te simti inferior. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate completa cu succes lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului prin mecanicii nostri colaboratori, expeditia urgenta a produsului; suntem eficienti cu toate.

Garantie
Pentru momentele mai putin placute in care o defectiune din fabrica ar face imposibila utilizarea acestui rulment butuc Dana Spicer 302-112-355 avem solutia salvatoare - certificatul de garantie. Produsul beneficiaza, asadar, de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Vei gasi documentul langa factura care insoteste coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. A gandului bun. Colaboram cu cei mai rapizi curieri. Poti opta pentru orice firma de curierat doresti, suntem convinsi ca ai contract cu una dintre ele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la cargo iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vale adanca lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj corect si rapid al rulmentului. Apeland la ei, economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura