Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 90Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 90Z
Cod produs
NTK29EPJ-MC
Out Of stock
Descriere
Ai vazut deja cat de mult iti usureaza munca faptul ca ai mereu la dispozitie piesele de schimb de care au nevoie utilajele tale. Ca toate celelalte produse care au stoc permanent in depozitul nostru, aceasta cupla mecanica rapida JCB 90Z va ajunge la tine chiar maine. Daca erai in cautarea piesei originale, ar trebui sa o iei in calcul pe cea din oferta noastra. Nu numai ca au aceeasi rezistenta de top, dar pretul este mult mai accesibil. Printre modelele compatibile se numara si JCB 90Z-1.

Daca ai nevoie de mai multe informatii sau vrei sa ne ceri o oferta, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. O poti face prin apel telefonic sau completand direct formularul de la noi de pe site. Consultantii nostri iti vor oferi toate detaliile despre orice produs te intereseaza, ingrijirea si montajul corespunzator al acestora.

Cupla mecanica rapida JCB 90Z - un plus de calitate!
Nu este de joaca cand vine vorba de schimbarea rapida si in siguranta a atasamentelor. De aceea ai nevoie de o cupla mecanica facuta din cele mai rezistente si fiabile materiale, ca cea pe care tocmai ai gasit-o.

Cunoaste succesul alaturi de ACN!
Ne dorim ca toti colaboratorii nostri sa fie impliniti, multumiti cu decursul afacerii lor. Pentru a iti lua de pe umeri greutatea ingrijirii utilajelor, apeleaza-ne pe noi! Te invatam in detaliu ce presupune aceasta si cum o poti simplifica fara sa renunti la calitate.

Garantie
Sa fim seriosi, doar nu crezi ca acesta cupla mecanica rapida pentru miniexcavator JCB 90Z vine cu mainile in buzunar! Nicidecum! Trimitem cu ea factura de achizitie si certificatul de garantie. Cel din urma are valabilitate 6 luni, timp in care orice defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Este important ca afacerea ta sa nu sufere pauze prea lungi. Plaseaza astazi comanda printr-ul apel telefonic, iar maine o cupla mecanica rapida JCB 90Z noua va ajunge la tine. Spune-ne daca doresti sa verifici produsele inainte de a le achita, se poate rezolva!

Montaj
Nu fi delasator nici cand vine vorba de montajul pieselor de schimb, plaseaza-le pe calea spre suces! Apeleaza cu incredere la un specialist, chiar daca reparatiile par minore. Daca nu cunosti inca unul, trimitem noi un mecanic cu experienta direct la punctul tau de lucru!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distanta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura